Élet-Stílus

Szakított a barátnőjével, mert nem borotválta a lábát

A nő azzal viccelődött, hogy télen melegen tartja a lábát, barátja már nem találta annyira humorosnak a dolgot.

Egy nő elhatározta, hogy egy hónapig nem borotválja le a lábát, döntését a követőivel is megosztotta a TikTokon – írja a Mirror.

Egyszer viccből elküldött a barátjának egy képet a borostás lábáról, a férfi azonban egyáltalán nem találta humorosnak a fotót. Azt írta neki, hogy elég durva a szőrös lábának látványa, és szerinte nem higiénikus, hogy nem borotválja.

A nő azt írta, hogy az egész nem komoly, hamarosan leborotválja, de a nagy hidegben még nem akarja, mert valamennyire melegen tartja a lábát.

Elkezdtek vitatkozni, aminek a vége az lett, hogy férfi közölte, hogy szakít vele. A nő visszakérdezett, hogy komolyan gondolja-e.

Igen. Majd beszélünk, ha leborotváltad a lábad!

– írta a barátja.

A nő megosztotta az SMS-eket a TikTokon, videóját pedig eddig több mint 18 milliószor nézték meg.

@bonedrymilkers does anyone know why men are like this #men #bf #relationships #gf #hairylegs #greenscreen #fyp ♬ The Time is Coming - Aery Yormany

A nő megírta a férfinek, hogy közzétette üzenetváltásukat a közösségi oldalon, amelyben azt is közölte a férfivel, hogy gyerekes volt a reakciója.

A videóhoz záporoztak a kommentek, sokan megvédték a nőt.

Volt, aki azt írta, a szakításból kiderült, hogy férfi nőgyűlölő és kettős mércét alkalmaz, míg más azt fűzte hozzá, hogy ezek után ő soha nem beszélne a férfivel. Voltak persze olyan hozzászólások is, amelyekben a férfinek adtak igazat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik