Élet-Stílus

Lebukott az OnlyFansen egy rendőrnő, majd 30 ezer dollár végkielégítést kapott

„Sokkot kaptam és pánikba estem, mert soha nem akartam, hogy az életemnek ez a két része összeütközzön” – mondta a kettős élet fogalmát különlegesen értelmező coloradoi nő.

Egy volt coloradói rendőrhadnagy azt állítja, kénytelen volt felmondani, miután kollégái felfedezték, hogy titkos OnlyFans-fiókja van.

„Sokkot kaptam és pánikba estem, mert soha nem akartam, hogy az életemnek ez a két része összeütközzön” – mondta a 46 éves Melissa Williams a Jam Pressnek a felmondásáról, amelyhez állítólag 30 ezer dolláros – közel 9,6 millió forintnak megfelelő – végkielégítést is kapott.

Williams a történetről beszámoló New York Post szerint igazi veteránnak számít, hiszen a felmondása előtt összesen 28 éven át dolgozott a testületben. Az Arapahoe megyei seriff hivatalából pedig több mint 11 év után vonult nyugdíjba.

Az ex-rendőr a jelek szerint 2020 májusában kezdett el feketemunkát végezni az erotikus tartalmak megosztására létrehozott platformon azzal a céllal, hogy így engedje ki a nehéz és veszélyes munkája okozta gőzt, és így fűszerezze meg a házasságát.

„A szexuális életem teljesen különálló volt, és soha nem befolyásolta a munkámat” –  mondta az immár felnőtt tartalmakkal házaló rendőrnő, majd azt is hozzátette:

„úgy éreztem, hogy a főnökeim meg akarták rendszabályozni a hálószobámat”.

A seriffhivatal a lap megkeresése után nem kívánta kommentálni Williams állításait.

A platformon Lexi Bella néven futó kétgyermekes anya így foglalta össze, miként működik a fiókja:

A férjemmel megosztott anyagok nagy része olyan anyag, amit a privát szexuális életünkben készítettünk az évek során (…). Akár 60 órás heteket is dolgoztam, így többnyire a férjem vezette az oldalt, aki megosztotta a képeimet. Aztán néha jól szórakoztunk, amikor felöltözhettünk, és kifejezetten azért készítettünk fotókat, hogy megoszthassuk őket. Ez egy szórakoztató módja volt annak, hogy egy stresszes hét után, egy stresszes munkában, együtt lazítsunk és kreatívak legyünk.

Williams körülbelül 18 hónapig dolgozott egyszerre rendőrként, és keresett pénzt az intim tartalmaival OnlyFansen, amikor 2021 augusztusában a főnökei állítólag névtelen tippet kaptak a pikáns mellékállásáról – számolt be a Jam Press.

A döbbent tiszt ezt követően emailben kapott egy hivatalos panaszt, amiből arra is rájött, hogy a kollégái elkezdtek a háta mögött pletykálni.

„Aztán dühös lettem és zavarba jöttem, mert az értesítés azzal folytatódott, hogy öt kollégám hozzáférést szerzett a fizetős fiókomhoz, hogy megnézhessék a privát tartalmaim, és kivizsgálhassák a viselkedésemet.”

Ráadásul úgy tűnt neki, mintha a kollégái nem az igazságszolgáltatásra törekedtek volna, hanem egyszerűen csak „meztelenül” akarták volna látni őt. Különösen azért, mert az állítólagos vizsgálatot követően a hadnagy tartalmait állítólag széles körben megosztották az irodában.

Nem tekintettem az OnlyFans-oldalamat munkaügynek

– mondta Williams, de aztán be kellett látnia, hogy a helyzet nem ilyen egyszerű, hiszen a kollégái zaklatni kezdték verbálisan, miután kitudódott a kettős élete. 2021. augusztus 23-án 12 hónapos szabadságot írt elő neki az orvos azzal a javaslattal, hogy végleg hagyja ott a munkáját. Williams engedelmeskedett, a helyi testület és az ügyvédje pedig állítólag 30 ezer dolláros végkielégítésben állapodott meg.

A volt zsaru számára keserédesnek bizonyult a távozás, mivel elmondása szerint 14 éves kora óta arról álmodozott, hogy rendőr lesz belőle. Bár egyelőre havi 4 ezer dollárt (1,3 millió forintot) keres az OnlyFansen – ami kevesebb mint a rendőri fizetése volt – mégis áldásként tekint a helyzetre.

Azóta ugyanis nyugodtan tud aludni, és a családja sem aggódik miatta éjszaka, miközben úgy érzi, mintha tíz évvel megfiatalodott volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik