Élet-Stílus

Ezért ne hagyja, hogy a kisgyereke felügyelet nélkül nyomkodja a telefonját!

Tanulságos történet New Jersey-ből.

Bár Ayaansh Kumar még csak 22 hónapos, és pelenkát hord, az érintőképernyős telefonokhoz már nagyon ért. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy január elején valahogy sikerült neki közel 2 ezer dollár (638 ezer forint) értékben bútorokat rendelnie online a Walmartból.

Édesanyja, Madhu Kumar létrehozott egy kosarat a telefonján, de aztán félbehagyta a vásárlást, a telefon pedig a kis Ayaansh kezében landolt.

A rendelésre az NBC New York riportja szerint akkor derült fény, amikor legnagyobb meglepetésükre a múlt héten elkezdték kiszállítani a bútorokat a család New Jersey-i otthonában. A ledöbbent anya először a férjét, és a két nagyobbik gyerekét kérdezte meg, mit tudnak a hatalmas csomagokról, de egyikük sem tudott a kérdésre válaszolni.

A növekvő méretű csomagok egyre csak gyűltek – volt, amelyik be sem fért a ház ajtaján –, mire kiderült, hogy a kisfiú rendelt meg mindent.

A család nemrég költözött a Monmouth Junctionben található új otthonukba, szóval a karosszékeket, a virágtartókat és a többi háztartási cikket az anya már előtte kinézte, így a másfél éves gyerek által leadott rendelésben csak olyan dolgok voltak, amikkel az édesanyja korábban már szemezett.

Olyan kicsi, olyan aranyos, nevettünk, hogy ő rendelte ezeket a dolgokat

– mondta Madhu, akit láthatóan egyáltalán nem borított ki a dolog.

Amióta a legfiatalabb Kumar 2020 áprilisában megszületett, volt alkalma otthon ellesni, hogyan működik a technológia, hiszen két idősebb testvére online járt iskolába, míg a szülei is otthonról dolgoztak. És a járvány miatti bezártság miatt a vásárlásokat is online bonyolították le.

A kisfiú egyébként egy idegen, a riporter telefonjával is kiválóan elboldogult, például még egy emailt is küldött a tévés édesanyjának.

„A továbbiakban kemény jelszavakat vagy arcfelismerést fogunk beiktatni, hogy amikor felveszi a telefont, lezárt állapotban találja” – vonta le a konklúziót a gyerek apja, Pramod Kumar.

Pramod és Madhu azt tervezik, hogy megvárják, amíg az összes doboz megérkezik, majd visszaviszik a termékeket a helyi Walmartba, ahol azt mondták nekik, hogy teljes visszatérítést kapnak. Persze lehet, néhány dolgot megtartanak a gyerekük első vásárlásának emlékére.

Ajánlott videó