Élet-Stílus

A spam mappájába futott be az értesítés, hogy milliókat nyert a lottón

Duplán is szerencsésnek mondhatja magát a michigani nő.

Rövid időn belül kétszer is hatalmas szerencséje volt a a Michigan állam Oakland megyéjében élő Laura Spearsnek. Először akkor, amikor a lottószelvényén szereplő több számot is kisorsoltak, másodszor pedig akkor, amikor észrevette az erről szóló értesítést. Az emailt ugyanis levélszemétnek érzékelte a rendszer, ezért a spam mappában kötött ki.

A szerencsés nyertes a CNN beszámolója szerint a michigani lottótársaság honlapján vásárolt magának egy Mega Millions szelvényt 2021 utolsó, december 31-i lottósorsolása előtt. Az általa megjátszott számok közül öt egyezett meg a nyerőszámokkal, és rendelkezett az úgynevezett Megaplierrel is, amely háromszorosára növelte a nyereményét.

Így Spears összesen 3 millió dollárral lett gazdagabb, ami mai árfolyamon 955,4 millió forintnak felel meg.

„Láttam egy hirdetést a Facebookon, hogy a Mega Millions jackpotja elég magasra emelkedik, ezért felmentem a fiókomba és vettem egy szelvényt” – mesélte az 55 éves Spears a Michigan Lottery tisztviselőinek, majd így folytatta: „Néhány nappal később egy eltűnt emailt kerestem valakitől, ezért megnéztem az email-fiókom spam mappáját.”

Ekkor láttam egy emailt a lottótársaságtól, amelyben közölték, hogy nyertem. Nem hittem el, amit olvastam, ezért bejelentkeztem a fiókomba, hogy megerősítést nyerjen az email. Az egész még mindig annyira megdöbbentő számomra, hogy tényleg 3 millió dollárt nyertem!

Spears január közepén vehette át a nyereményét, amit a családjával és a barátaival is meg akar osztani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik