Élet-Stílus

Shrekes tetoválást csináltatott magának, de senki se ismerné fel, a filmre utal vele

Azt mondja, sose fogja megbánni.

Tymarah Emily Shand barátai már régóta ugratják a nőt az elképesztő Shrek-rajongása miatt. Azzal is viccelődtek vele, hogy magára kéne varratni az ogrét, ha ennyire oda van érte, és ha már úgyis több tetoválása van, meg akárhova is utaznak, berakja a film híres dalát.

Shand felkeresett egy tetoválószalont Tonbridge-ben január 14-én. A terv az volt, hogy varrat az alkarjára egy japán sárkányt. Négy óra lett volna az elkészítése, de mielőtt beült volna a székbe a nő, azt mondta, meggondolta magát.

Inkább szeretne egy Spotify-kódot a felkarjára, ki is fényképezte a telefonján. A vonalkód szerű csíkozás pedig nem másik számhoz tartozik, mint a Smash Mouth All Star című dalához, ami az ogrés animációs film főcímdala.

@itstymarah If every comment is "your wrong" I'm going to die LOL #shrek #spotifywrapped ♬ original sound - Tymarah Emily

A 23 éves nő azt mondja, nem bánja meg soha, hogy elkészítette 10 perc alatt az új tetkóját, mert egyébként is van már neki belőle pár másik, ez meg csak pár csík, ráadásul jobb így kifejezni a film iránti rajongását, mint egy valódi Shrek-ábrázolással. Ha pedig nem működik majd a kód – mert egyelőre igen –, akkor sincs gond, a tetkó neki jelentéssel bír. „Más csodálatos művészeti alkotásokat is tetováltak már rám, és ezeknek semmi jelentésük nincs, szóval, ha megbánok valamit, inkább ezeket, mint a jelentéssel bíró tetoválást” – nyilatkozta a Mirror beszámolója szerint.

Nagyon vicces lesz elmagyarázni a gyerekeimnek és az unokáimnak, hogy mi ez a tetoválás, és lejátszani nekik a dalt. Nagyon sokaknak van tetoválása tévés vagy filmes szereplőkről, nem hiszem, hogy az enyém más lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik