Élet-Stílus

Megrendezte a saját elrablását egy fiatal nő, hogy kicsit távol lehessen a férjétől

Valeria Francese / EyeEm / Getty Images
Valeria Francese / EyeEm / Getty Images
Bíróság elé állítottak egy 22 éves, Dél-Dakotai nőt, aki eljátszotta a saját elrablását. Azt mondta, azért tette, mert egy kis időt távol akart tölteni a férjétől.

Egy Sioux Falls-i férfi 2021 február 10-én, este tíz órakor kapott kétségbeesett telefonhívást a pizzafutárként dolgozó feleségétől. A nő azt mondta a munkahelyén, a helyi Domino’s pizzériában, fegyveresek veszik körül, akik pénzt követelnek – írja a bírósági dokumentumokra hivatkozva egy helyi lap.

A fiatal férj a telefonhívás során ablakon dörömbölést hallott, aztán egy autó ajtajának csapódását, majd a vonal megszakadt. Aztán szinte azonnal elkezdtek üzenetek érkezni a férj telefonjára, melyekben ismeretlenek pénzt követeltek tőle a felesége szabadon bocsátásáért.

A fiatal nő egyik kollégája is kapott néhány üzenetet, melyekben az ismeretlenek váltságdíjat követeltek, és azt írták, ha bárkin szólna a rendőrségnek, a túsznak baja esik. Azonban a férj és a kolléga is értesítette a rendőrséget az emberrablásról.

Miközben a rendőrök kihallgatták, a  férj több üzenetet kapott a felesége telefonjáról és egy ismeretlen számról is. A rendőröknek sikerült meghatározniuk az utóbbi helyzetét: a készülék egy közeli városban, egy étteremben volt.

Kommandósok érkeztek a helyszínre. A nőt egy autóban találták meg egy férfi társaságában. A nő először azt mondta a rendőröknek, hogy valóban jártak fegyveresek a pizzériában, elvették tőle a telefonját, amivel szétküldtek pár üzenetet, aztán távoztak. Később beismerte, hogy ő írta az üzeneteket, és csak eljátszotta a saját elrablását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik