Élet-Stílus

Az Uncle Ben’s mostantól Ben’s Original (x)

A világ elsőszámú rizsmárkája megújult, és célul tűzte ki a hátrányos helyzetű közösségek támogatását.

Felismerve, hogy a márka neve és arculata milyen egyenlőtlenségekre enged következtetni, 2022 januárjától az Uncle Ben’s termékek a jól ismert színekben, de „Ben bácsi” arcképe nélkül, megújult, BEN’S ORIGINAL™ márkanéven lesznek megtalálhatók a boltok polcain. A korábbi arckép eltávolítása hozzájárul a méltányosabb ábrázoláshoz, valamint jelzi a márka törekvését egy nyitottabb és elfogadóbb jövő megteremtéséért.

Új külső, változatlan, fenséges íz

A BEN’S ORIGINAL™, mint a világ első számú rizsmárkája már több, mint 70 éve egyet jelent az egyszerű, ízletes ételekkel. A márka továbbra is elkötelezett marad a világ legjobb rizsének előállítása mellett, ugyanakkor a befogadás és méltányosság előtérbe helyezése érdekében új célkitűzést fogalmazott meg. Ezek értelmében olyan lehetőségeket és élményeket kíván teremteni, amelyek „mindenkinek helyet kínálnak az asztalnál”. Karrierlehetőségeket kíván teremteni az élelmiszeriparban, valamint továbbra is célja, hogy a különböző kultúrájú, nemzedékű és hátterű embereket tartalmas ételek elkészítésével hozza össze egy asztalhoz.

Magyarországon a BEN’S ORIGINAL™ partnerszervezeteinek segítségével szeretne olyan lehetőségeket teremteni, amelyek mindenkinek helyt adnak az asztalnál. A jótékonysági célok támogatására és az eredmények előmozdítására a márka aktivitásokban gazdag újévet tervez Magyarországon.

A BEN’S ORIGINAL™ az otthonfőzés mestere, gyors, ízletes és egyedi ételeket kínál

Az ételek és az ételkészítés már nem csak tápanyag és örömforrás, hanem a személyes identitás kifejezőeszközévé is vált, de jó ételt készíteni nem csak több éves tapasztalattal és sok-sok óra konyhában való ácsorgás árán lehet. A BEN’S ORIGINAL™ minden korosztály számára ízletes és tápanyagban gazdag ételeket – mártásokat, natúr és fűszeres, zöldséges rizseket– kínál, amelyekből egyszerűen és gyorsan készíthető nagyszerű ebéd vagy vacsora.

A megújult márkanév, csomagolás és márkacél mellett a BEN’S ORIGINAL™ új honlapot hozott létre a magyar fogyasztók számára, ahol rengeteg ételinspiráció és recept segíti az otthoni főzést és a változatos ételkészítést. Mindegy, hogy a száraz rizsre, máris kész rizsre vagy ízletes szószokra esik a választás, a www.bensoriginal.hu mindenkinek segítségére lesz a kedvenc rizses étele elkészítésében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik