Élet-Stílus

Véletlenül a férjével közös gyerekét adta oda a megrendelőnek a világ legtermékenyebb béranyája

YouTube
YouTube
Carole Horlock már 13 bérbabának adott életet, amivel bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe.

Carole Horlock a világ legtermékenyebb béranyája, már 13 babának adott eddig életet. Köztük volt a férjével közös gyermekük is, igaz, ezt csak jóval a pici születése után tudták meg – a történtekről a Daily Mail számolt be.

Horlock 2004 júniusában szülte meg a kilencedik bérgyerekét, akit annak rendje és módja szerint átadott az anyukájának, aki viszont hat héttel a szülés után DNS-tesztet csináltatott. Az eredményekből kiderült, hogy a pici apja Horlock férje, Paul.

A nő elmondta, hogy még 2003-ban állapodtak meg a párral. A béranyának azt tanácsolták, hogy ne szexeljen, amíg a pici meg nem születik. Horlock ezt nem tartotta be, ugyanúgy ágyba bújt a férjével. Azt mondta, hogy mindig védekeztek, ezért nem is számítottak arra, hogy gyerekük lesz.

Amikor megtudták, hogy a fiukat adták oda a párnak, nem tudták, hogy mit tegyenek, végül úgy döntöttek, hogy tartják magukat a megállapodáshoz.

Úgy döntöttünk, hogy, ha még mindig szeretik és meg akarják tartani, akkor hagyjuk, hogy velük maradjon

– mondta a nő.

Horlock elárulta, hogy tudatosan mellőzi az érzelmeket a terhesség alatt, mivel minden születésnél összetörne a szíve, így volt a fiúval is.

Miután a pár örökbe fogadta a gyereket, néhány hétig még leveleztek Horlockékkal, de egy ideje már nem írnak egymásnak.

A nő elmondta, hogy szinte az összes gyerekkel tartja a kapcsolatot, akit kihordott, a férjével közös fiúval viszont nem. Ahogy telnek az évek, egyre többet gondolnak rá, a nő még a Facebookon is megpróbálta megtalálni a gyermekét. Horlock szerint a fiúnak is jó lenne, ha megismerhetné igazi szüleit.

A béranyák akkor írhatnak a gyereknek, ha az betöltötte a 18. életévét, ezután már saját maga döntheti el, hogy meg akarja-e ismerni az igazi szüleit vagy sem. A fiú júniusban lesz nagykorú, de Orlock már most megírta a levelet.

Remélem, ha megismeri a történetet, meg akar majd ismerni minket. Megmondom őszintén, megszakadna a szívem, ha nem akarna látni

– mondta.

Paul jelenleg 69 éves, feleségével eddig nem született közös babájuk, bár mindkettőjüknek volt már gyereke, a nőnek például két lánya. Horlock egyébként bekerült a Guinness-rekordok könyvébe is, eddig egy béranyának sem született 13 gyereke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik