Élet-Stílus

Egyre kevesebb lett az ismerőse a Facebookon – kiakadt, amikor kiderítette az okát

Csak a férfiak tűntek el a barátok közül.

Egy Zoe Hollibaugh nevű nő észrevette, hogy a Facebookon elkezdett csökkenni az ismerőseinek száma. Napról-napra kevesebben lettek.

Miután rájött a rejtélyes csökkenés okára, rögtön meg is osztotta felfedezését a TikTokon egy videó formájában.

Hollibaugh megnézte a Facebookon a Tevékenységnaplót (Activity Log – itt tudjuk ellenőrizni, mit lájkoltunk, mit osztottunk meg, kivel jelöltük egymást ismerősnek), és rögtön minden kiderült: a nő barátja aknamunkája áll a háttérben, ő volt, aki (miközben a nő aludt)

elkezdte törölni az embereket Hollibaugh ismerősei közül. Kizárólag a férfiakat.

„Kíváncsi voltam, miért csökken éjszakánként az ismerőseim száma. Kitörölte a srácokat, miközben aludtam” – olvasható a képen a felirat. A TikTok-videón (a láthatóan kiakadt nő mögött) látható egy december 10-én rögzített képernyőfotó, amin látható: egymás alatt sorakoznak az ismerősök törlését jelző bejegyzések.

@zoeehollibaugh He think he slick 🤣 #greenscreen #fyp ♬ original sound - Mercedes

A poszthoz hozzászólók nagy része figyelmeztette Hollibaugh-t: ez intő jel, és azonnal szakítson túlzottan féltékeny párjával. Volt, aki hasonló esetről számolt be: egy kommentelő azt írja, az ő exe még a férfi családtagjait is törölte a (nő) ismerősei közül, az ő tudta és megkérdezése nélkül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik