Élet-Stílus koronavírus

Öt órát töltött egy repülőgép WC-jében, miután kiderült, hogy koronavírusos

Egy légiutas-kísérő segített Marisa Fotieónak, ételt és italt is vitt neki a mosdóba.

Marisa Fotieo Chicagóból Reykjavíkba repült december 19-én, az úton vele tartott a testvére és az apja is. A Guardian azt írja, hogy az amerikai nő többször is letesztelte magát, mielőtt elutazott volna, hogy biztos legyen benne, nem koronavírusos.

A repülőút felénél jártak, amikor Fotieo úgy érezte, hogy fáj a torka, ezért egy újabb tesztet csinált, ami viszont pozitív lett. A tanárként dolgozó Fotieo kétségbeesett, és megkérte a személyzet egyik tagját, hogy segítsen neki.

A „Rocky” becenevű légiutas-kísérő nem nagyon talált megoldást, a WC-be kísérte a nőt, hogy elszigetelje a többi utastól.

150 ember utazik a járaton, a legnagyobb félelmem az volt, hogy átadom nekik”

– mondta Fotieo, aki különösen a hetvenéves édesapja miatt aggódott.

„Rocky”étellel és itallal is ellátta a mosdóban, így csak a bezártságot kellett valahogy elviselnie.

A nő videót is készített a WC-ben, amit a TikTokra is feltöltött, eddig több mint 4 milliószor nézték meg.

@marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I'm So Lucky Lucky - Grandzz

 

Fotieo később egy kommentben már arról számolt be, hogy már Izandon van, karanténban, később több videót is posztolt Reykjavikból.

A nőnek egyébként még emlékeztető oltása volt, de mivel több oltatlan gyereket is tanít, előfordulhat, hogy az iskolában fertőződött meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik