Élet-Stílus

Meglepődött a srác, amikor a tinderes randiján megjelent a nő férje

Pat McKenna / TikTok
Pat McKenna / TikTok
Az online társkeresős első randik ezerféleképpen mehetnek tönkre, de a bostoni Pat McKenna története alighanem az egyik legrosszabb mind közül.

Néhány nap alatt több mint másfél milliószor nézték meg a TikTokon egy bostoni srác videóját. Pat McKenna élete legrosszabb randijáról mesélt – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A fiatal férfi azt mondja, két éve együtt vacsorázott egy étteremben egy nővel, akivel a Tinder, online társkeresőn ismerkedtek meg. Remekül érzeték magukat, vacsora után moziba akartak menni. Pat kifizette a számlát, majd amikor visszatért az asztalhoz, látta, hogy a helyén egy másik férfi ül, a randipartnere pedig olyan sápadt, mint egy kísértet.

McKenna megkérdezte az ismeretlen férfit, hogy segíthet-e neki valamiben, mire az a nőre mutatva azt mondta: „ő a feleségem.”

A srác se köpni, se nyelni nem tudott, de az igazi meglepetés még csak ezután következett. Hirtelen, futva érkezett az asztalhoz egy kislány, a nő ölébe vetette magát, és azt kiabálta: „mami!”

Ha mindez még nem volna elég, tartogatott még az ügy fordulatokat. Pat úgy érezte, magyarázattal tartozik, ezért elmondta a férjnek, fogalma sem volt róla, hogy a nő, akivel együtt vacsorázott, házas, és gyereke van. Elmondta, hogy nem történt közöttük semmi, és hogy nem terveztek semmi mást, csak egy mozit. A férj megértő volt és nem csak a vacsorát, de a mozijegyek árát is kifizette Patnek. Pat és a férj haverok maradtak, a srác innen tudja, hogy a férfi hamarosan elvált a feleségétől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik