Élet-Stílus

„Visszavonta az esküvői meghívóm a barátnőm, mert túl jól néztem ki a ruhában, amit ő választott nekem”

A német modell TikTokon azért megmutatta a barátságot megrontó szettjét.

A 20 éves Alena Yildiz a közösségi oldalon vírusként terjedő videójában azt állította, egy esküvőre készülő közeli barátnője azért vonta vissza a meghívóját, mert „túl jól nézett ki” a ruhában, amit egyébként a menyasszony választott ki neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ALENA👼🏽 (@alenayildiz) által megosztott bejegyzés

A történetet és a outfitet bemutató TikTok-videója – melyről a Daily Mail is beszámolt – kevesebb mint tíz nap alatt 8,4 millió lejátszást és 2,2 millió lájkot generált.

A Heidelbergből származó modell a fenti képeken is látható, kék-barna színű, kövekkel kirakott, pánt nélküli Albina Dyla márkájú ruhát vett volna fel az esküvőre, ám közeli barátnője, a menyasszony megijedt, hogy túlragyogja majd, ezért ahelyett, hogy közösen egy másik ruhát választottak volna Yildiznek, inkább úgy döntött, visszavonja a meghívását.

A modell – akiről sok kommentelő jegyezte meg, hogy kiköpött Ariana Grande – a hozzászólásokra reagálva azt írta, nem érti, a barátnőjének miért volt problémája azzal, ahogyan kinézett a ruhában, különösen, hogy ő maga választotta ki a ruhát. Szerinte az esküvőknek különben is az „emberek megbecsüléséről” kellene szólnia, nem pedig arról, hogy ki hogyan néz ki.

@alenayildiz

... ##fy ##fyp ##foryoupage ##viral

♬ оригинальный звук - делирий.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik