Élet-Stílus

Így lehet télen könnyen megszárítani a ruhákat

Getty Images
Getty Images

Sokaknak nincs olyan szerencséje, hogy legyen egy szárítógép a háztartásában, ilyenkor télen pedig fokozottan jó lenne, hogy minél előbb megszáradjanak a ruhák. Ha van, akkor sem szereti mindenki használni, mert nagyon megugrik tőle az energiaszámla.

A kötélen, szárítón a lakásban, főleg ha nagyon meleg van, akkor meg napokig tarthat, míg megszáradnak a kimosott ruhák.

Akkor mit lehet ilyenkor tenni?

Mrs Hinch néven fut Sophie Hinchliffe az Instagramon, a takarításhoz, tisztításhoz ad tippeket rajta. Külön Facebook-csoportja is van rajongóinak, akik a szárítás problémájára adtak megoldási ötleteket – írta a Leichestershire Live alapján a Mirror.

Egyikőjük a párátlanítót ajánlja.

Nemrég vettem egyet, van mosási funkciója is, pár óra alatt megszárítja a ruhákat. Olcsóbb is és soha többé nem kell használni a szárítógépet.

Ugyanez a tapasztalat az elektromos ruhaszárítóval, ajánlja egy másik hozzászóló, egy harmadik szerint meg nem kell más, csak egy szárítókötél, amit a nappaliban ki kell feszíteni, miután mindenki lefeküdt.

Olyan is van, aki a függönyrúdra akasztja fel a ruhákat a radiátor felett. Szerinte pár óra alatt megszárad a póló, pulóver.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik