Élet-Stílus

Schobert Norbi A Konyhafőnök VIP-ről: Olyan érzés ez, mintha egy diplomát kaptam volna

rtl klub
rtl klub
A döntő hetének első napján esett ki.

Gyenesei Leila és Schobert Norbi voltak A Konyhafőnök VIP hétfői adásának kiesői. Már a döntő hetében jár a műsor, négyen maradtak így versenyben.

Kapcsolódó

Schobert a Blikknek nyilatkozott az adás kapcsán, elmondva, a séfkabát megszerzését tűzte ki célul, mikor elindult a műsorban. Mint ismeretes, a forgatás idején agyvérzést kapott a fitneszguru, ám nagyon hamar visszatért a konyhába, és vele együtt folytatódott A Konyhafőnök VIP.

Kapcsolódó

Büszke vagyok magamra, hogy idáig jutottam. Szerintem itt kiesni már nem kudarc. Persze örültem volna, ha az én nevem hangzik el a legvégén, el tudtam volna magamat képzelni a fináléban. Az elején az volt a célom, hogy megszerezzem a séfkabátot, ez pedig sikerült, és úgy érzem, ezzel olyan, mintha a szakács szakmát is megszereztem volna. Olyan érzés ez nekem, mintha egy diplomát kaptam volna. A legjobb hatba bekerült versenytársak mind megérdemelnék a győzelmet. Az biztos, hogy nem hagyom abba a főzést, a séfem, Rácz Jenő elismerő szavai pedig nagyon meghatóak voltak. Megdicsért, hogy kemény fából faragtak, és hogy bármiből képes vagyok felállni. Jólesett, hogy büszke rám, és én is az vagyok magamra, végül is egy sztrók után folytatni tudtam a műsort

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik