Élet-Stílus

Inkább utazott ezer kilométert egy harmadosztályú meccsért, minthogy a barátnőjével randizzon

Twitter / @sash_marie_
Twitter / @sash_marie_
Képtelen volt megérteni a barátja viselkedését, ezért a Twitteren kért segítséget egy fiatal brit nő. Azt kérdezte, normális dolog-e, hogy a barátja inkább vonatozott több mint ezer kilométert egy harmadosztályú focimeccsért, miközben kevesebb, mint tizenhárom kilométerre ő várta.

Egy Sash nevű fiatal brit nő már egy hete nem látta a barátját, ezért izgatottan készült a randira. De a csak addig, amíg a srác közölte vele, sajnos mégsem ér rá, mert keresztül kell utaznia fél Anglián, hogy elmehessen a kedvenc csapata meccsére – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

„Nem érti, miért vagyok dühös” – írta Sash a Twitteren a barátjáról, akivel november 23-ra terveztek közös programot. A férfi azonban lemondta a randit, és inkább kedvenc csapata, az angol harmadosztályban focizó Charlton Athletic FC idegenbeli meccsére ment, az otthonától több mint ötszáz kilométernyire fekvő Morecambe-be, vagyis közel hat órát vonatozott oda, majd hatot vissza.

A férfiak gyorsan a srác segítségére siettek és olyasmiket kommenteltek a nő posztja alá, hogy a barátja és igazi legenda, és annyit tanácsoltak Sashnak, hogy legközelebb kísérje el pasiját a meccsre.

A Charlton és a Morecambe rangadója egyébként 2-2-es döntetlennel ért véget. Bár a vendégek már 2. percben vezetést szereztek, és 27. percben két góllal vezettek, a hazaiak a 29. percben szépítettek, majd a 72. percben egyenlítettek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik