Élet-Stílus

Egy szórakozóhely megmutatta, miket hagynak el a bulizók

Yorkshire puding, póthaj, Jenga, ezek már mind maradtak ott egy szórakozóhely padlóján.

Miket hagynak el az emberek egy buliban? Rúzs, (apró)pénz, kulcs, kabát, pulóver. Talán ezek a gyakoribb esetek, de a szórakozóhelyek munkatársai egészen meglepő tárgyakat is találnak. Egy glasgow-i hely, a Garage a TikTokra töltött fel egy videót, amelyen a videózó előbb kesztyűt húz, aztán körbesétál zárás után. A földön talál: telefontöltőt, útlevelet, pufimellényt, ékszereket, tampont.

Ezek még az érthetőbb talált tárgyak, esetleg még az összetört mobiltelefon is, de hogy hogyan került a szórakozóhely padlójára egy csomag játékkártya, egy fél pár cipő, az már érdekesebb kérdés. Főleg a cipő, hogy nem hiányzott tulajdonosok, a magas sarka főként emlékeztetheti a viselőjét, az egyik lábán nincs lábbeli.

@thegaragegla

Should we make this a series? ##JustDanceItOut ##SportsDirectNaughtyList ##garageglasgow ##glasgownightlife ##VansCheckerboardDay ##scottishtiktok

♬ Crystal Dolphin - Engelwood

A hozzászólásoknál aztán kollégák is megjelentek, és ők is megosztották, miket találtak már az ő munkahelyükön zárás után:

  • egy teljes Jenga készletet,
  • egy 12 darabos Aunt Bessie féle yorkshire pudingot.

Illetve a bulizók is beszámoltak saját történeteikről. Egyikőjük azt írja, hogy furcsa csavarként, ő a Garage-ban talált összes cuccot hagyta már el helyeken. Egy másik pedig azt írja a Newsweek cikke szerint:

Veszítettem már el cipőt, melltartót, nadrágot, fülbevalót, póthajat, néhány kabátot és egy kebabot is buliban.

Nem foghatja vissza magát ilyen estéken.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik