Élet-Stílus

Kirúgtak egy nőt egy oklahomai templomból, mert marihuánának nézték a korianderét

Jennifer Borja / EyeEm / Getty Images
Jennifer Borja / EyeEm / Getty Images
Senki sem volt hajlandó meghallgatni azt a nőt, akit azzal vádolt meg egy templomi gyülekezet, hogy marihuánát vitt magával az istentiszteletre. A nő kosarában nem drog volt, hanem friss koriander, mégis elzavarták.

Elképesztő videót töltött fel a TikTokra egy Ashley Antiverso nevű nő, aki november 14-én, vasárnap szeretett volna templomba menni Oklahoma Cityben – írja egy helyi hírportál.

Antiverso a Megváltás Egyesült Metodista Egyház (Redemption United Methodist Church) templomában szeretett volna részt venni istentiszteleten, a hívek közül azonban néhányan útját állták, és közölték vele, hogy nem tolerálják a kábítószerfogyasztást. A nő próbálta nekik elmondani, hogy nem drogozik, friss koriander van nála, a levesbe kell, amit ebédre szeretne megfőzni, de senkit sem érdekelt a magyarázata.

@alimamii23 They didn’t even let me explain! They automatically just accused me!! Not looking for people to feel bad for us just wanted to share! #Fyp ♬ original sound - Ali_Ali

Sőt, valaki a rendőrséget is értesítette. Az egyenruhások aztán megállapították, hogy Antiversonál nincs semmiféle kábítószer. Oklahomában illegális a rekreációs célú marihuánahasználat, csak egészségügyi okokból, orvosi engedéllyel szabad cannabist birtokolni.

Az incidens egy pontján, az egyre idegesebb Antiverso elővette a telefonját és videózni kezdett, a felvételt pedig később feltöltötte a TikTokra. A videót néhány nap alatt több mint kétmilliószor nézték meg, (kilenc nappal a feltöltése után 4,1 millió megtekintésnél jár) így néhány hírportál is beszámolt az esetről.

Az egyház néhány nappal később közleményt adott ki, melyben azt írták, a következő héten szívesen látják Antiversot az istentiszteleten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik