Élet-Stílus

Vajúdás közben kezdte traktálni a kismamát az anyós a babanevekkel

Nem tetszett neki a szülők választása.

Van a TikTokon egy jellegzetes videótípus: régebben történt durva sztorikat mesélnek el a felhasználók. Régi megcsalások, szakítások, konfliktusok kerülnek így terítékre.

Egy Lauren Nicole nevű nő most az első szüléséről mesélt egy kocsiban ülve (mármint mesélés közben volt az autóban, nem ott szült). A videóban arról beszél, hogy amikor első gyermeküket várták férjével, elég gyorsan kitalálták, mi legyen a baba neve. Abszolút biztosak voltak a választásban, pokrócra, babakönyvre is ráíratták a választott nevet.

A nő anyósának azonban nem tetszett a név, és ezt elég gyakran a tudomásukra is hozta. Például akkor is, amikor Nicole már vajúdott.

Már nyolc centiméterre ki volt tágulva, rettenetes fájdalmai voltak, nem kapott epidurális érzéstelenítést – na ekkor kezdett rá az anyós, azt hajtogatva, hogy milyen nevet kellene adni a gyereknek. Az anyós tradicionális indiai névben gondolkodott, úgyhogy elővette a telefonját, és elkezdte mutogatni a névlehetőségeket a fájdalomtól szenvedő kismamának. Nicole egy idő után belefáradt a dologba, és megkérte anyósát, hogy vagy maradjon csöndben, vagy hagyja el a szülőszobát.

Ekkor az anyósom a férjemhez fordult, sírni kezdett, és elmondta, hogy mennyire gonosz és tiszteletlen vagyok, és hogy a nagymamát illeti a jog, hogy nevet adjon a gyereknek.

A kommentszekcióból kiderül, hogy egyszeri alkalomról volt szó. Nicole azt írja egy hozzászólásban:

Egyszer követtem el ezt a hibát. A második gyereknél már nem engedtük be a szülőszobába.

A videót egy nap alatt több mint 800 ezerszer látták.

@allsimplyhomemade

Mother in-law 😈 ##monsterinlaw ##motherinlaw ##tellmewithouttellingme ##disrespect ##toxic ##fyp ##viral ##trend ##givingbirth

♬ original sound - Lauren Nicole

Ajánlott videó

Olvasói sztorik