Élet-Stílus

Kulcsár Edinát annyira megbántották a Nyerő Páros játékosai, hogy pszichológushoz fordul

RTL Klub
RTL Klub
A játékosok régi sebeket téptek fel Kulcsár Edinában.

Kulcsár Edina a Fókuszban mesélt arról, utólag is mennyire megmaradt benne a sok bántás, amit a Nyerő Párosban kapott a többiektől. A műsor kezdetén ugyanis az egyik feladat során, amikor a szereplők név nélkül kérdéseket tehettek fel egymásnak, legtöbben Kulcsárékat célozták elég szenzitív kérdésekkel. A játék során pedig Pataki Zita még olyanokat is mondott neki, hogy szerinte nem elég mély a kapcsolata férjével, Csutival, ahogy azt is rápirította, úgy látja, hogy haldoklik a házassága, mert annyi falat épített fel maga köré.

Kapcsolódó

Ezek az emberek fogták magukat, és öt perc alatt bombázták le az összes falat, amit én éveken keresztül építettem, és nekem jó volt

– mondja, majd hozzáteszi:

Azóta nem hevertem ki, olyan lelki sebeket okoztak nekem, hogy biztos, hogy szakember segítségét kell kérnem egyébként. Nem azt mondom, hogy hú, de nagy problémáim vannak, de szerintem nem szégyen, ha valaki felvesz valakivel egy ilyen kapcsolatot és segítséget kér.

Ezután Csuti veszi át a szót, elmondja, mennyire furcsának tartja, hogy ilyen direkt módon kapták a bántásokat.

Nekem fura, hogy ők felnőtt emberek, és közben egyiknek sem jutott eszébe, hogy ezzel bánt? Senkinek nem jutott eszébe, hogy ezzel föld alá tud tiporni lelkeket vagy felszakítani sebeket?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik