Élet-Stílus

Bulit rendezett, mikor meghalt a zaklatója

Getty Images
Getty Images
Ismerősei szerint ízléstelenül viselkedett.

Nem tudja, hogy most vele nincs rendben valami vagy a távolabbi barátaival, az a nő, aki „halottnapi” partit szervezett a zaklatója halálára.

A Redditen azt írta meliama, hogy a férfi a munkahelyén és azon kívül is sok helyen csak úgy felbukkant. Később kiderült, nem véletlenül, hanem azért, mert követi. A nő a rendőrséghez fordult, ahol nem igazán vették komolyan, de meliama azonban mindent megtett, hogy szabaduljon a férfitől: másik lakásba költözött, munkahelyet váltott, a szokásos helyeit is lecserélte, hogy véget vessen ennek.

Már úgy egy év telt el, hogy a férfi nem bukkant fel sehol,, mindenesetre meliama még ekkor sem tudta teljesen biztonságban érezni magát.

Aztán, megtudtuk, hogy elhunyt, az egyik barátom látta a gyászjelentését az interneten. Nagyon váratlanul történt, fiatal és egészséges volt.

Barátai féltették, hogy érzelmileg, hogy fog ez hatni meliamára, de ő csak egyvalamit érzett, megkönnyebbülést. Illetve még boldogságot, mintha leemelték volna a súlyt a válláról.

Öt legközelebbi barátjának azt javasolta, tartsanak egy bulit.

Egy ideje először találkoztunk nálam. Tartottam attól, hogy kiderül hol lakom, ha felismeri az autóikat.

Valójában a lényeg, írta a nő, hogy jól érezzék magukat, és csak ürügy volt a férfi halála, de pár elég ízléstelen dolgot is elkövettek. Például halálnapi partinak nevezték el a bulit,

amikor kiment valaki pisilni, akkor meg azzal vicceltünk, hogy egyet az elhunytnak is öntünk.

A probléma azzal kezdődött, mikor másoknak is meséltek a buliról. Mindannyian sportolnak egy csapatban, ezért jó sok mindenkit ismernek. Arra nem gondoltak, hogy nem mindenki érti majd meg, mekkora megkönnyebbülést jelent a férfi halála meliamának.

Sokan gusztustalannak tartották a bulit, hogy meliama „bunkó és bosszúszomjas, hogy ebből viccet csinált”. El is tiltották a csapattól, mert az edzője úgy tartotta, nem megfelelően képviseli a csapatot és a klubot.

Valahol érti, de nem is meliama.

De úgy érzem, ha valaki érti, hogy milyen volt, velem bulizott volna.

A végén megkérdezi, valóban seggfej volt-e. Van a hozzászólók között olyan, aki hasonlón esett át, és tudja jól, miről ír meliama. Szerinte teljesen érthető, hogy bulit rendezett. Az ő zaklatója egy teljesen más természetű eset miatt tíz évre börtönbe került.

Amikor börtönbe került, megittam egy egész üveg pezsgőt. Ha majd meghal, megiszok kettőt is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik