Élet-Stílus

Azért törlik folyamatosan az Instagramom, mert túl csinos vagyok – állítja a szlovák modell

Veronika Rajek úgy véli, a szépsége miatt sokan nem hiszik el róla, hogy egy valódi személy, ezért jelentik, az alkalmazás pedig rendszeresen törli a fiókját.

Egy szlovákiai modell azt állítja, hogy folyamatosan törlik az Instagram-fiókját, mert „túl szép”, és az emberek nem hiszik el, hogy ő egy valódi személy.

A 25 éves Veronika Rajeknek 1,1 millió követője van jelenleg is aktív fiókján, de úgy véli, korábban már törölték a profilját azért, mert más felhasználók kamunak nézték azt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HAPPY VE – Veronika Rajek (@veronikarajek) által megosztott bejegyzés

A Bécsben élő modell a LADBible szerint így nyilatkozott:

Azt hiszik, hogy egy robot vagy egy átverésekben utazó kamuprofil vagyok. Idegen lénynek nevezem magam (…), az emberek meg el sem hiszik, hogy valóban létezem.

A modell szerint az, hogy törölték a fiókját, mert – ahogy ő fogalmazott – „túl szép”, egyenlő a „diszkriminációval”. Ráadásul azt állítja, hogy nincs sok barátja, és az emberek túlságosan megijednek tőle ahhoz, hogy odamenjenek hozzá beszélgetni.

„Nem hiszem, hogy tökéletes vagyok, (…) de az emberek félnek tőlem, és nem akarnak velem beszélgetni. Nekem rosszabb a helyzetem, mivel az emberek megnehezítik a dolgomat, mert gyönyörű vagyok” – folytatta.

Rajek elmondása szerint rengeteg szörnyű üzenetet kap a neten is az emberektől, akik azt hiszik, hogy erősen szerkeszti a képeit, vagy hogy plasztikai műtéten esett át, hogy javítson a testén. Ezzel szemben a 2016-os a Miss Szlovákia szépségverseny döntőse azt mondja, hogy nem csináltatott semmit a testével, és csak enyhe szerkesztéseket alkalmaz, amikor posztol egy-egy képet.

Nem végzek semmilyen korrekciót, használok alakformálást vagy bármilyen szűrőt. Egyedül egy bőrsimító eszközt használok, de ez szerintem teljesen normális

– védekezett a modell, majd hozzátette, hogy több támadást kap nőktől, mivel féltékenyek, és azt hiszik, hogy a barátjukat akarja.

Ami a plasztikai műtétekkel kapcsolatos állításokat illeti, azt mondja, nemrég még Dubaiba is elrepült, hogy egy orvos megvizsgálja, aki bebizonyította, hogy nem volt semmilyen megnagyobbítása vagy műtétje.

„Isten adta nekem ezeket az adottságokat, és azt akarom, hogy az emberek higgyenek nekem” – mondta, majd azzal folytatta, hogy: „Az emberek megkérdőjelezik a melleim természetességét, ezért elmentem egy orvoshoz (…), hogy bebizonyítsam, hogy valódiak (…). Az orvosom nagyon meglepődött, mivel ő is azt hitte, hogy volt már mellműtétem, és azt mondta, hogy nekem vannak a legszebb természetes melleim.”

Ez azonban nem volt mindig így, a modell állítása szerint 17-18 éves koráig nem voltak mellei, ezért az iskolában „mellek nélküli zsiráfnak” csúfolták.

Ennek ellenére egyedül is boldognak érzi magát, a hasonló cipőben járóknak pedig azt tanácsoja:

Ha úgy érzed magad szépnek, ahogy vagy, akkor szép vagy. Ha vigyázol magadra, te is szép lehetsz.

A portál megkereste az Instagramot, hogy kommentálja a hírt, de ez eddig nem történt meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik