Élet-Stílus koronavírus

A járványt hibáztatja az orosz DiCaprio, amiért az emberek elfeledkeztek róla és tönkrement az élete

Korábban mindenki leszólította a 39 éves biztonsági őrt, ma már észre sem veszik.

Unalomig ismétlet az állítás, hogy a koronavírus-járvány egy rakás ember életét változtatta meg gyökeresen, sajnos nem egy esetben teljesen negatív végkicsengéssel. Íme egy újabb példa, akit a Ladbible tolt most a szemünk elé, azt követően, hogy a vírus miatt teljes mértékben megfeledkeztünk róla.

Utóbbit ő maga állítja, a 39 éves orosz biztonsági őr, Roman Burtsev ugyanis a covidot teszi felelőssé azért, mert mindenki elfelejtette, hogy a világon van, ezáltal tönkre ment az élete.

Az orosz férfinek van ugyanis egy szuperképessége: kísértetiesen hasonlít Leonardo DiCaprióra.

A vírus előtti időkben ezzel ügyesen végig tudta haknizni a médiát és sorra gyűjtötte be a címlapokat. A járvány beköszöntével azonban mindennek vége szakadt. Korábban az emberek rendszeresen leszólították őt az utcán egy közös fotóra, a távolságtartás miatt ez azonban az utóbbi hónapokban nem volt opció, ráadásul a folyamatos maszkviselés következtében az emberek egyszerűen nem veszik észre a nyilvánvalót, hogy épp az imént sétált el mellettük az Oscar-díjas színész doppelgängere.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Роман Бурцев (@burtsev8136) által megosztott bejegyzés

A gondok tavaly áprilisban kezdődtek, mikor elkezdték bevezetni a korlátozásokat, mára pedig az emberek elfelejtettek

– sopánkodott a lapnak Burstev, aki tényleg úgy gondolja, hogy elszalasztotta a világhírnevet rajta kívülálló okok miatt.

A férfinek korábban még szponzorokat is sikerült maga mellé gyűjtenie, akikkel abban állapodott meg, hogy lead a jelentős túlsúlyából, hogy ezáltal méginkább hasonlítson DiCaprióram ők azonban kihátráltak a megállapodásból, amikor látszott, hogy a fogyásból nem lesz semmi.

Burstev elmondása szerint most egy kétszobás önkormányzati lakásban él a szüleivel és néhány macskával együtt, de nem csügged egy pillanatra sem. Jelenleg nem vágyik másra, mint egy szerető feleségre és gyerekekre, ehhez pedig a legjobb úton halad, és úgy gondolja, a sok viszontagság után 2022 ismét az ő éve lehet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Роман Бурцев (@burtsev8136) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik