Élet-Stílus

Álarcos Énekes: Vastag Tamás lett a harmadik évad győztese

RTL Klub
RTL Klub
El is sírta magát miatta.

A vasárnap esti elődöntő után, amikor a nyomozók a Csacsit és a Lovagot leplezték le, hétfőn már a döntővel jelentkezett az Álarcos Énekes harmadik évada.

Kapcsolódó
Álarcos Énekes: Gryllus Dorka és Simon Kornél voltak a páros jelmez alatt
A házaspár végig jól teljesített a nyomozócsapat szerint.

Az utolsó adásban a Cápa, a Viziló és a Kaméleon álltak színpadra, ahol sorban mindegyikükről lekerült az álarc. Az évad harmadik helyezettje a Cápa lett, akiről kiderült, hogy Szabó-Kimmel Tamás, a második helyen pedig Cserpes Laura végzett Vizilóként. A nyomozók mindkettejük esetében teljesen biztosak voltak a dolgukban.

 

A nyertes végül a Kaméleon lett, aki a földre rogyva örült győzelmének. A jelmez alatt Vastag Tamás énekelt, amire Szabó Zsófi és Szandi rá is jött. Az énekes végül könnyezve köszönte meg, hogy szerepelhetett a műsorban és hogy nyerhetett életében először.

Pontosan 10 évvel ezelőtt, ezen a színpadon ismert meg az ország. Akkor a bátyám nyert meg egy műsort és soha nem gondoltam volna, hogy megnyerek egy műsort. Én úgy jöttem be, hogy egy pillanatig sem gondoltam, hogy nyerni fogok, úgyhogy nagyon hálás vagyok. Nagyon meghatott

– mondta Vastag Tamás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik