Élet-Stílus

Videón, ahogy medve mászkál a lagziban, centikre a vendégektől

Egy másik felvételen derült ki az ok.

Kommentelők sokasága értetlenkedett egy TikTok-videó láttán – a felvételen egy medve alakítja át egy étterem berendezését egy lakodalom kellős közepén.

@angiedisa

He just wanted some food 😪 ##smh ##SaveIt4TheEndZone ##MakeADogsDay ##myfinALLYmoment ##mexico ##wedding ##beartok ##fyp

♬ original sound - Angie Disa

Az 1,7 milliós nézettségű videót feltöltő a mexikói Angie Disa több újabb posztban magyarázta el a látottakat. A felvétel Új-León államban készült, a 25 éves nő unokatestvérének esküvőjén, amit egy természetvédelmi park területén rendeztek. A kommentelőknek – többi között – az volt a fura, hogy a medve centikre mászkál a vendégektől, asztalra mászik, széket lök fel, eközben

a násznép tagjai látszólag olyan nyugodtan üldögélnek, mintha egy veréb vagy egy macska lenne az asztalok között.

Mobiloznak, majszolnak. A magyarázó videókból kiderül, hogy a lakodalmat egy hegyek között található étteremben rendezték, a környéken rengeteg állat él. Disa elmondja, hogy már egy nappal korábban ott voltak a helyszínen, és már akkor is láttak egy medvebocsot.

Ezen kívül azért sem volt meglepő a medve megjelenése a lagziban, mert az állat megérezhette a sok étel illatát. És arra is van magyarázat, hogy miért nem alakult ki a vendégek körében pánik (legalábbis látványosan): az étterem dolgozói ugyanis előre felkészítették a vendégeket, hogy ilyen esetben maradjanak mozdulatlanok.

A medvekalandnak úgy lett vége, hogy étterem dolgozói hangos zajokat kiadva elriasztották az állatot, majd elbarikádozták a helyet, hogy a hívatlan vendég ne térhessen vissza.

 

Kapcsolódó
Ellopták a csomagját, meglepődött, amikor meglátta a kamerán a tolvajt
Medve vitte el a connecticuti nő küldeményét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik