Élet-Stílus

Elment találkozni a Tinder-randijával, aztán a férfi anyja ráírt, össze kell házasodniuk

Elég furcsa folytatása lett egy egyszerű vacsorának.

A Tinderen ismerkedett meg a tiktokos trustmeimaexpert egy férfivel, el is mentek vacsorázni, de előbbi furcsának találta a másikat, ezért megmondta neki, nem találkozik vele többé.

Nem sokkal később kapott egy üzenetet a Tinder-randi anyjától:

Pár hete elvitted a fiamat randevúzni és azt mondtad neki, nem illetek össze. Meg kell mondanom, nagyon meg voltam döbbenve, mikor a fiam hazaért és nem volt eljegyezve azzal a férfivel, akit nagyon szeret. Ezért fordulok hozzád, kérlek, gyere össze a fiammal és kezd el az esküvő tervezését, amelyet fele-fele arányban fizet a két család.

A tiktoker visszaírt, hogy ez biztos csak egy vicc lehet, és esze ágában sincs kapcsolatban lenni a nő gyerekével, mire az anya nem adta fel, arról is írt, hogy

fia szobájában már így is ki van plakátozva trustmeimaexpert képe. A család meg már vásárolt is egy gyűrűt, amit elvisznek másnap a tiktoker munkahelyére, hogy mindannyian nekikezdhessenek az esküvő tervezésének.

@trustmeimaexpert

##greenscreen ##myfinALLYmoment ##TargetHalloween ##tinder ##grindr ##storytime ##foryou ##foryoupage ##gaydatingproblems ##karen ##lgbt ##gay ##gayproblems

♬ original sound - trustmeimaexpert

A férfi azt válaszolta, meg ne merjenek jelenni a munkahelyénél és zaklatni őt, de az anyát ez sem érdekelte, folytatta, hogy akkor is mennek megbeszélni a dolgokat délután negyed egykor. A férfi mondta a munkatársainak, hogy ha a nő a fiával megjelenik, hívják a rendőröket, de végül nem jelentek meg az irodánál.

Trustmeimaexpert azonban nem lenne igazi tiktoker, ha nem énekelte meg volna a történetet a közösségi oldalon. Mire az anya ismét írt, ezúttal egy másik számról, a férfi ugyanis letiltotta azt, amin korábban üzengettek egymásnak.

Láttam a TikTok-videódat, és azt kell, mondjam, meg vagyok döbbenve, amiért úgy gondolod, hogy oké így bánni a férjeddel és az anyósoddal.

Arról is írt, hogy a kommentelőket is feljegyezte magának, és meg fogja lépni a szükséges jogi lépéseket.

Szégyent hozott rájuk, úgyhogy a megoldás az, hogy nászajándékként kell vennie egy kocsit a „férjének”, aminek legalább 35 ezer dollárba (11 millió forintba) kell kerülnie, különben nem elfogadható.

A férfi ekkor már tényleg értesítette a rendőrséget, és kiderült, valóban a Tinder-randi anyja írt neki, és nem ez volt az első alkalom, hogy így tett, csak akkor a lányának akart így férjet találni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik