Élet-Stílus

Emberáldozatot mutatott be a jamaikai prédikátor, híveivel együtt letartóztatták

P.C.C.Network / Youtube
P.C.C.Network / Youtube
A helyszínen a rendőrség további potenciális áldozatokat is talált, köztük meztelen férfiakat és állatokat, akiket felsorakoztattak, hogy ők legyenek a következő áldozatok.

Egy jamaikai prédikátort és 41 hívét letartóztatták a múlt héten, miután a feltételezések szerint két embert „feláldoztak” – írja a New York Post.

Az önjelölt próféta Kevin O. Smith, és gyülekezetének tagjai elvágták egy 39 éves irodai alkalmazott, Tanecka Gardner és egy ismeretlen férfi torkát. Gardner barátai a Jamaica Observernek elmondták, hogy a nő a halála előtti hetekben alapvető élelmiszereket és hasonló termékeket halomozott fel,

mivel Smith azt mondta a híveinek, hogy hamarosan árvíz söpör végig Jamaikán.

Még a közelmúltban is sok étolajat és kerozinolajat vásárolt – mondta az áldozat egyik barát a lapnak, majd azt is hozzátette, hogy az önjelölt próféta azt kérte a híveitől, vegyenek sok barna rizst, mert valami rossz fog történni.

A gyilkosságok napján Smith utasította a gyülekezet tagjait, hogy öltözzenek fehérbe, csomagolják be a mobiltelefonjaikat alufóliába, hagyják otthon a készülékeket, és menjenek a templomba – számolt be a Mirror.

A lelkész a Facebookon azt írta:

A bárka most töltődik be! Azonnal induljatok fehérbe öltözve. (…) Ez egy római katolikus áldozat – nem lesznek túlélők.

A Mirror szerint Gardner megölése után egy férfinak a torkát is elvágták, hogy megszabadítsák a testét a „tisztátalan” vértől. Három másik személyt pedig életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

A helyszínen a rendőrség további potenciális áldozatokat is talált: meztelen férfiak és állatok sorakoztak fel a bűntény helyszínen arra várva, hogy ők legyenek a következő áldozatok.

A hatóságok a Smith ellen felhozott gyermekekkel szembeni szexuális visszaéléssel kapcsolatos vádakat is vizsgálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik