Élet-Stílus

Az otthoni életem pokollá vált, börtönbe akarok menni – könyörgött a feleségétől szabadulni akaró, házi őrizetre ítélt férfi

Baloncici / Getty Images (illusztráció)
Baloncici / Getty Images (illusztráció)
Az olasz hatóságoknál személyesen jelentkező albán férfi állítólag azt mondta, nem tud megbirkózni a feleségével való kényszerű együttéléssel.

Egy Olaszországban házi őrizetben lévő férfi azt kérte a hatóságoktól, hogy zárják inkább börtönbe, mert így akar elszakadni a feleségétől – írja az olasz sajtó beszámolói alapján a Business Insider.

„Nem bírom tovább” – mondta a férfi az Il Messagero című olasz lap szerint, majd azzal folytatta, hogy a házi őrizetnél a börtönbüntetés is sokkal jobb lenne.

A Guidonia Montecelio városában élő 30 éves albán állampolgárságú férfi „nem tudja tovább elviselni a feleségével való kényszerű együttélést” – közölték a helyi hatóságok a Straits Times szerint.

Az olasz lapok arról írnak a hatóságok tájékoztatása alapján,

hogy a férfi a helyzettől elkeseredve inkább elmenekült otthonából, majd személyesen jelentkezett az egyik csendőrség-kapitányságon, ahol azt kérte, hadd töltse le inkább a rácsok mögött a büntetését.

A férfit kábítószerrel való visszaélés miatt vették házi őrizetbe – mondta Francesco Giacomo Ferrante, a Tivoli régió csendőrkapitánya.

Otthon élt a feleségével és a családjával, de az együttélés nem ment zökkenőmentesen – folytatta a kapitány, aki szerint a férfi az alábbi szavakkal kérvényezte, hogy helyezzék el inkább egy börtönben:

Figyeljenek, az otthoni életem pokollá vált, nem bírom tovább, börtönbe akarok menni.

Az akcióval sikerült is elérnie, hogy ismét letartóztassák, és börtönbe szállítsák, de nem azért, mert ő azt szerette volna, hanem azért, mert a szökésével megszegte a házi őrizet szabályait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik