Élet-Stílus

„Feleségül vette” a karambolban halálosan megsérült barátnőjét

A nő halálos ágyánál áldotta meg kapcsolatukat egy lelkész.

Anna Ledgar október 18-án a munkahelyére tartott – egy konditermet irányított – amikor egy autó frontálisan belerohant a kocsijába. A 28 éves nő súlyos agysérülést szenvedett, körházba vitték, lélegeztetőgépre került.

Az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

A Sun brit bulvárlapnak megszólalt Ledgar párja, Greg Peters, aki elmesélte: ugyan nem jegyezték el egymást Annával, de már tervezgették az esküvőjüket, és épp készültek beköltözni új otthonukba. A Staffordshire-ben élő férfi összetört, amikor közölték vele, Anna sérülései annyira súlyosak, hogy nem fogja túlélni.

Egy nővér vetette fel, hogy a kórházi lelkész megáldhatja a kapcsolatukat.

Peters nem sokat vacillált, jó volt belegondolnia, hogy lesz egy ilyen lelki kapocs közte és barátnője között. Megkérdezte a dologról a lány anyját, hozzájárulna-e egy ilyen ceremóniához; a nő így reagált:

Feltétlenül.

Így Ledgar halálos ágya mellett – mindkét család tagjainak jelenlétében – áldotta meg az atya a kapcsolatukat, Peters pedig gyűrűt húzott barátnője ujjára.

A férfi a lapnak elmondta: a tragikus haláleset és a gyász ellenére boldognak érzi magát, hogy a feleségének nevezheti Annát:

Tudom, hogy nem törvényes és nem hivatalos a kapcsolatunk, de számomra nagyon különleges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik