Élet-Stílus

Egy baseball labdát ütött be a Grand Canyonba, szövetségi nyomozás indult ellene

A produkcióról egy videó is felkerült TikTokra, de a bejegyzés azóta elérhetetlenné vált.

Egy turista baseball felszerelést vitt magával a Grand Canyonhoz azzal a céllal, hogy a nála lévő labdát beüsse a szurdokba. A terv sikeres végrehajtása után azonban a hatóságok nyomozást indítottak az ügyben, amiben egy azóta elérhetetlenné tett, október 18-i TikTok-videó volt a segítségükre.

A LADBible azt írja, hogy az amerikai parkőröknek nem tetszett a férfi mutatványa, ezért arra kérték a lakosságot, hogy segítsen azonosítani őt. Az esetről még a Grand Canyon Nemzeti Park honlapja is beszámolt.

A parkőröknek az október 17-i eset után három nappal, október 20-án sikerült kapcsolatba lépniük a férfival, de még mindig vizsgálják a helyzetet.

A Disciplecheeks néven futó TikTok-felhasználó egyébként azt írta a bizonyító erejű videóhoz, hogy fogalma sincs, ki ez az ember.

A Grand Canyon Facebook-oldalán megosztott bejegyzés kommentjei alapján az embereket láthatóan megosztja a történet.

„Totál görény! Hűha! Nulla tisztelet a parkjaink és a vadon élő állatok iránt” – szól az egyik kritikus hozzászólás, amit láthatóan sokan osztanak. Mások viszont nem látnak semmi problémát abban, amit a férfi csinált.

Érdemes azonban azt is hozzátenni, hogy úgy tűnik, a férfi egy emlékpóló viselésével tisztelgett valaki előtt, amikor a Grand Canyonba ütötte a labdát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik