Élet-Stílus

Összeveszett a bankkal, készpénzben viszi el a több bőröndnyi megtakarítását

Egyszerre 250 millió forintnak megfelelő összeget tudott csak kivenni, szóval még vissza kell mennie többször is, hogy leürítse a számláját.

A kínai Weibon Sunweb név alatt ismert férfi összeveszett a bankjával, ezért egy elég látványos bosszút állt.

Az ott tartott pénzének egy részét, 5 millió jüanját, csaknem 250 millió forintját készpénzben vette ki onnan.

Azért csak egy részét, mert ez a banknál a napi limit, amit egyszerre ki lehet venni. A férfi azt állítja, hogy minden nap vissza fog menni, míg nem marad ott pénze a több tízmillió jüanból, és a személyzetnek kézzel kell megszámolnia minden egyes nap, tényleg meg van minden egyes bankjegy.

Két alkalmazottnak kétórányi munkájába telt, míg leszámolták az összeget – írta Sunwear. A férfi képeket is feltöltött arról, ahogy a 100-as bankjegyekből álló pakkokat bőröndbe pakolja, majd kiviszi a luxusautójához.

Az ügy háttere kicsit homályos. A férfi hosszan ecseteli a kínai közösségi oldalon, hogy mennyire bunkón bántak vele egy alkalommal, főleg a biztonsági őr, de részletekbe nem ment bele. A shanghai bank viszont állítja, az őr mindössze annyit kért a férfitől, vegye fel a maszkját.

Ha másra nem is, arra jó volt Sunwearnek a tette, hogy még több követője legyen, a fotók megjelenése után 1,7 millióra növekedett – írja a Mirror, bár arról nem szól, mennyi volt előtte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik