Élet-Stílus

Alec Baldwin Twitteren reagált, miután halálos lövést adott le egy kellékfegyverből

Mark Sagliocco/Getty Images for National Geographic
Mark Sagliocco/Getty Images for National Geographic
Egyelőre senki nem tudja, hogy történhetett a tragikus baleset.

Alec Baldwin Új-Mexikóban forgatta Rust című filmjét, ahol halálos balesetet okozott. A színész egy kellékfegyverrel két embert is eltalált. A film egyik rendezőjét, akit azóta kiengedtek a kórházból és az operatőrként dolgozó, 42 éves Halyna Hutchinst, aki belehalt a hasát ért találatba.

A munkálatokat azonnal felfüggesztették, a rendőrség egyelőre nyomozza, hogy történhetett a tragédia. Baldwin a sajtóhíreket követően Twitterén reagált a dologra.

Nincsenek szavak, amik kifejeznék a sokkot és a szomorúságot, amit a tragikus baleset miatt érzek, ami elvette az anya, a feleség és mélyen tisztelt kollégánk, Halyna Hutchins életét. Együttműködöm a rendőrséggel, hogy kiderüljön, mi okozta a bajt és felvettem a kapcsolatot a férjjel és felajánlottam a támogatásomat. Megszakad a szívem Halyna férjéért, fiáért és mindenkiért, aki ismerte és szerette.

Kapcsolódó
Szakértők Alec Baldwin tragikus lövéséről: felfoghatatlan, a biztonsági előírások mellett hogyan történhetett ilyen
Hogyan történhet meg ilyesmi? Ezt firtatja az egész filmvilág, mióta Halyna Hutchins operatőrt megölte egy Alec Baldwin kellékfegyverből származó lövés egy forgatáson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik