Élet-Stílus

Véletlenül négyszer is elgázolt egy kerékpárost a járdán egy autós

A 77 éves amerikai nő többször is átment a férfin, mire észrevette, hogy mi történt.

Belehalt sérüléseibe egy 62 éves férfi az amerikai Utah államban található Roy városában, miután biciklizés közben egy parkolóból kiálló nő egymás után többször is elütötte és átment rajta – jelentette a helyi sajtó. A helyi hatóságok még nem döntötték el, hogy eljárást indítanak-e a 77 éves nő ellen.

A rendőrségi jelentésre hivatkozó beszámolók szerint Warren Yoshio Watanabe a járdán kerékpározott, és épp egy étterem előtt haladt el szeptember 20-án, helyi idő szerint reggel fél 9 előtt pár perccel, amikor a parkolóból kiálló nő elütötte.

A KSL cikke szerint a nő ekkor tolatni kezdett, egy pillanatra megállt, majd elindult, és újra elütötte a férfit. Ekkor megint tolatott, megállt, majd előrement, és áthajtott a földön, közvetlenül az autója előtt fekvő férfin. A nő ezután újra tolatni kezdett, és még egyszer áthajtott Watanabén, ezúttal tolatva.

A meg nem nevezett nő csak ekkor vette észre a férfit, és értesítette a hatóságokat. Watanabénak eltört 14 bordája, valamint megsérült a veséje és a mája, és leállt a légzése. A férfi kórházba szállították, ahol öt nappal később belehalt sérüléseibe.

A helyi rendőrség közlése szerint a nő nem szándékosan gázolta el a férfit, és látszólag nem is tudta, hogy nekiment egy kerékpárosnak. A nyomozók szerint a nő észlelte, hogy nekiment valaminek, és megpróbálta azt kikerülni. A rendőrség az ügyben lezárta a nyomozást, és az ügyészségre bízták annak eldöntését, hogy a nő ellen vádat emelnek-e.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik