Élet-Stílus

Hatalmas kondérban csónakázott esküvőjére az ifjú pár egy elárasztott indiai faluban

Semmiképp sem akarta lemondani az esküvőjét, ezért inkább rendhagyó módon, autó helyett egy hatalmas kondérban érkezett meg a templomba egy fiatal pár Indiában. A térségre az elmúlt napokban óriási mennyiségű csapadék hullott, ami hatalmas árvizeket okozott.

Különös videó terjed a közösségi portálokon, melyen egy elárasztott, indiai utcán, egy hatalmas kondérban utazó, ünneplőruhás pár látható. A fiatalokat két férfi tolja a hömpölygő vízben, mellettük egy fotós lépdel.

A felvétel október közepén készült az India déli részén fekvő Kerala állam egyik településén – írja a brit Guardian. Helyi sajtóbeszámolók szerint a fiatal pár a térséget sújtó áradások ellenére sem akarta lemondani az esküvőjét, s mivel másképp nem tudtak volna eljutni a templomba, egy hirtelen ötlettől vezérelve kérték kölcsön a kondért egy másik templomból. Akash és Aishwarya, akik ugyanabban a kórházban dolgoznak, szerencsésen megérkeztek az esküvőjük színhelyére, ahol megtartották a szertartást.

A térségben a múlt hét végén kezdődtek heves esőzések, melyek árvizeket és földcsuszamlásokat okoztak, gátak szakadtak át. A kormány ezreket telepített ki otthonaikból és több mint száz tábort hozott létre a menekülőknek. Az áradások eddig legalább 27 ember halálát okozták.

Legutóbb 2018-ban volt a mostanihoz fogható árvízhelyzet a térségben, akkor közel 500 ember veszítette életét. A hatóságok akkor azt mondták, száz éve nem voltak ennyire súlyos áradások a környéken.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik