Élet-Stílus

DWTS: Cooky szerint Bereczki Zoltán „összevissza beszélt” a produkciójukról

tv2
tv2
Megy az adok-kapok.

A hétvégi Dancing with the Starsból Cooky és párja, Szécsi Debóra estek ki, de nagyobb visszhangot keltett az, hogy Bereczki Zoltán kemény kritikával illette őket. A rádiós és párja a gyerekeiket használták fel és nemcsak a kisfilmjükben beszéltek róluk, hanem a színpadra is felvitték a két kisfiút.

Fú… nekem nagyon nehéz most megszólalni, mert azt hiszem, hogy amit most láthattunk, abban nincs társadalmi egyetértés és ez nagyon messze menne ez az értékelés innentől kezdve, úgyhogy én a rumbáról szeretnék beszélni, ami viszont 1 százalék volt ebben a dologban

Bereczki később a LifeTV-n újfent megmagyarázta, mi volt a gondja:

Több szinten volt problémám: fél tízkor mi a túrót keres két kiskölök nem az ágyban? Az alap problémám az a médiában való gyermekmutogatás volt. A másik nagy problémám a színpadi hatáskeltés gyerekkel, kutyával, sérült emberrel, sérült állattal. Az utolsó gondolat a fejemben az volt, hogy Cooky teljesen feladta, hogy bármilyen tánclépést tegyen. Ezek ellentéte robbant a fejemben: nem egy táncprodukciót láttunk, hanem egy hatásvadász dolgot kellett volna magas pontszámmal jutalmaznom. Nem láttam mögötte teljesítményt.

Kapcsolódó
DWTS: Bereczki Zoltánról ordított, hogy nem tetszik neki, amit Cookyék csináltak a gyerekeikkel
A nézők egy része szerint is nagyon hatásvadász volt a produkciójuk.

Cookyék a Mokkában tűntek fel hétfő délelőtt, ott beszéltek a többi között Bereczki kritikájáról is.

Nyilván ez egy táncműsor, arra jöttem rá, hogy tényleg nem tudok táncolni. De azért nem álltam úgy a színpadon, mint egy oszlop! Bereczki Zoli összevissza beszélt. Nagyon jól éreztük magunkat, ez egy örök emlék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik