Élet-Stílus

DWTS: Tóth Andiék tánca után csak könnyek és elcsukló hangok voltak

tv2
tv2
Az énekesnő apjával való rossz viszonyát dolgozták fel tánc formájában.

Bécsi keringőt táncolt a Dancing with the Stars legutóbbi adásában Tóth Andi és táncpartnere, Andrei Mangra, ezúttal az emlékek játszották a főszerepet a produkciók koreográfiájában.

Kapcsolódó
DWTS: Cooky és Szécsi Debóra estek ki a műsorból
Utolsó produkciójuk nagyon családiasra sikerült.

Amellett, hogy táncügyileg nem igazán lehetett belekötni a produkcióba, az énekesnő mögött meghúzódó emlékek gyakorlatilag a fél stúdióból könnyeket csaltak elő.

Édesapám volt az, aki mindannyiunk életét megnehezítette. Mindig féltünk tőle, nem éreztük magunkat biztonságban. Az egyetlen hely, ahová el tudtam bújni, a nagyon pici hálószobám volt

– mesélte az énekesnő a produkció előtt, akik ezt a rossz apa-lánya viszonyt idézték meg a táncukban.

Molnár Andi a könnyeit törölgette, Lékai-Kiss Ramóna elcsukló hangon beszélt, ahogy Stohl András is könnyekkel küszködött, Kováts Gergely Csanádnál pedig elfogytak a szavak is. Ördög Nóra is csak sírva tudott beszélni a tánc után.

Néha így kívülről nézve úgy tűnik, mintha önfejűen reagálnál a külvilág dolgaira. És szerintem ez csak egy olyan reakció, hogy te azt gondolod, neked egyedül kell megoldanod az élethelyzeteid. Hagyd, hogy mások segítsenek neked ezen az úton. Már nem kell semmitől tartanod és félned.

Természetesen 40 pontot kaptak táncukra, továbbjutottak a következő adásba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik