Élet-Stílus

Péniszéből szellentett, végezte nagy dolgát, fenekén keresztül ejakulált egy férfi

Végül a herefájdalmai vették rá a férfit, menjen orvoshoz.

Egy 33 éves férfi súlyos és ritka egészségügyi problémákkal küzdött két éven át. „Jelentős mennyiségű” spermát ejakulált a fenekén keresztül és ürülék hagyta el a péniszét. De csak akkor fordult orvoshoz, mikor megdagadtak a heréi is, és az ezzel járó fájdalmat öt napnál tovább nem bírta elviselni – írta az IFLScience.

A vizeletével gáz is távozott (pneumaturia), ürüléket is vizelt (fecaluria) és jelentős mennyiségű vizeletet és spermát engedett ki a végbeléből (ez olyan ritka, hogy még latin szakszó sincs rá). Vagyis nem a hagyományos csatornákon jelentek meg a test különböző termékei.

Az esetről egy szaklapban, a Cureusban jelentetett meg cikket a férfit kezelő orvoscsoport. Arról írnak, hogy húgyúti fertőzés jeleit mutatták a laborban elvégzett tesztek, más vizsgálatok pedig a végbél falán jelentkező probléma jeleit mutatták.

A vizsgálatok egy „gázzal teli struktúrát” is találtak, majd újabbak megerősítették a húgycső és a végbél közötti fisztula (egy kóros átjáró) jelenlétét, amelyen a különböző anyagok át tudtak haladni.

A férfit megműtötték, a fisztulát eltávolították, de emellett arra is keresték a választ, hogy mi miatt alakult ki. Kizárták a tuberkulózist, a különböző gyulladásos betegségeket, a végbél sérülését is.

Itt azonban még nem adták fel. A férfi kórtörténetében megtalálták, hogy két évvel azelőtt, nagyjából a tünetek megjelenésével egy időben három héten át kómában volt kokain és angyalpor (fenciklidin – PCP) mérgezés miatt. A kórházi tartózkodása alatt katétert helyeztek be a férfinek, ezzel okozhattak neki sérülést.

A férfi viszonylag rendesen felépült, az orvoscsapat pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy a kollégák vigyázzanak a Foley-katéter alkalmazásánál és legyenek tisztában a lehetséges szövődményeivel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik