Élet-Stílus

Survivor: Zsófi lemondott az ételről, a többiek szánalmasnak tartják

Mindezt egy védettségi amulettért.

Miután egyesült a két korábbi törzs, az új szigeten bulit tarthattak a játékosok, amihez egy tonna ételt kaptak bónuszként. A három hete tartó éhezés után szinte mindenki rávetette magát a fogásokra, ám nyitva állt a lehetőség, hogy védettségi amulettet szerezhet valaki, ha önként lemond az ételről és a többiek társaságáról.

Kapcsolódó

Zsófi kapva kapott az alkalmon, a többiek pedig döbbenten figyelték, ahogy elvonul. Kabát Péter elmondta, hogy semmiért nem mondott volna le a vacsoráról, de Járai Máté se tudott azonosulni Zsófi döntésével:

Szánalmasnak találom Zsófinak ezt a lépését, hogy ő beült a trónusba. Nagyon sajnálom, hogy egyetlen pillanatra nem engedte meg magának, hogy most egy kicsit felejtsük el a játékot. Egy csakis kizárólag önmaga által kreált szerepet vett magára és ezt úgy hívják, hogy kívülálló.

Zsófit még szövetségese, Sabira is próbálta meggyőzni arról, hogy inkább egyen és barátkozzon a többiekkel, mert hosszú távon az kifizetődőbb lehet számára, de Zsófi nem gondolta meg magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik