Élet-Stílus

Rémisztő levelet tartó babát talált az új házában

A brit férfinak azonnal ki kellene költöznie – legalábbis a barátai ezt tanácsolják.

Jonathan Lewis szeptember 17-én vehette át új, Walton-on-the-Hillben (Surrey, Anglia) található házának kulcsait.

A 32 éves liverpooli tanár azonnal nekilátott a tereprendezésnek: kalapácsot ragadott, majd megindult egy lépcső alatti, gipszkartonnal leválasztott rész felé. A lezárt térből az egykori tulajok hűtőszekrényének a kábele jött ki, Lewis meg akarta nézni, hova volt bedugva a hűtő, úgyhogy egy ökölnyi lukat ütött a gipszkartonon.

Bevilágított, és pont azon a részen egy rongybaba ült vele szemben.

Miután kibontotta a befalazott részt, látta, hogy a baba kezében egy papír van, azon egy kézzel írt üzenet:

Kedves olvasó/új lakástulajdonos, Köszönöm, hogy kiszabadítottál!

A nevem Emily. A tulajdonosaim 1961-ben éltek ebben a házban. Nem szerettem őket, úgyhogy menniük kellett. Folyton csak énekeltek és jókedvűek voltak. Émelyítő volt. A késelés halálnemet választottam esetükben, úgyhogy bízom benne, hogy vannak késeid.

Remélem, jól fogsz aludni.

Lewis a Liverpool Echo című lapnak elmondta: a barátai féltik, szerintük ennek a fele sem tréfa, és máris próbáljon meg túladni az ingatlanon, de ő egyáltalán nem fél.

Ráadásul szerinte kilóg a lóláb, mert a levélben 1961-es dátum szerepel, de az ingatlanközvetítő szerint a konyha azon részét 4-5 éve csinálhatták meg. És a papír sem tűnik annyira réginek. Lewis azt mondja: inkább nagyon viccesnek találja ezt az egészet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik