Élet-Stílus

„Te egy kamu kurva vagy” – bizarr beszédben gyalázták egy temetés résztvevőjét

A kaliforniai felvétel több mint 20 milliós nézettségnél jár.

Botrányos pillanatok zajlottak egy kaliforniai temetésen – amennyiben valós az a lentebb megtekinthető videó, amit már több mint 20 milliószor néztek meg a TikTokon.

A felvételen a Kaliforniában élő Jasmine Parsad látható, lánytestvére, Ariyanna temetésén. A videó címe: „Amikor kamu emberek tűnnek fel a testvérem temetésén.” A rövid felvételen Jasmine Parsad a következőket mondja:

Te egy kamu kurva vagy. Nem is szeretett téged. Tartoztál neki pénzzel. És nem láttam, hogy hozzájárultál volna a temetés költségeihez, úgyhogy ezzel automatikusan kizártad magad. Elhagyhatod a szobát. Bizony. Viszlát! Ne legyél most ennyire meglepve.

A lentebb megtekinthető videóban az alábbi felirat olvasható: „Remélem, a legjobb temetést biztosítottam neked, tesókám.”

A Daily Dot azt írja, van, aki szerint megrendezett a jelenet, tehát ez így, ebben a formában nem történt meg a temetésen (ezért nem is látszódnak emberek a képeken), mindenesetre Jasmine Parsad a site-nak azt mondta: mivel a Hazug csajok társasága volt a testvérével a közös sorozatuk, megpróbálta az abban látható drámai stílust hozni.

@jazzklassykushco

I hope I gave you the best funeral baby sis . Fly high 🕊 ##restinpeace ##forever18 ##AEJeansHaveFun

♬ you need to leave - m<333

Ariyanna Parsad – legjobb barátjával együtt – egy cserbenhagyásos balesetben halt meg augusztusban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik