Élet-Stílus

Átverte, hazudott neki, de még a férfinek állt feljebb és felhívatta a nőt az anyjával is

Nem mindennapi élmény lehetett.

Rossz randija a legtöbbeknek valószínűsíthetően volt már, a legrosszabb talán az, ha a másik meg se jelenik. Így volt ez rádiós műsorvezetőnél, Susan Mason Moussette-nél is, de a legrosszabb neki még csak ekkor jött.

Pénteken lett volna a randi, amire ki is csinosította magát meg minden, hogy aztán másfél órán át hiába várjon a férfire egy étteremben.

Később, két óra múlva felhívott, hogy elmondja, az apja kórházba került. És aztán újra felhívott, hogy elmondja, az apja nem került igazából kórházba, hazudott nekem.

És itt még nincs vége. A férfi ezek után több hangüzenetet is hagyott Moussette-nek, aki ezeket sorban kirakta a TikTokra. Az elsőben rögtön ez hangzik el:

Már egy órája, hogy nem hallottam rólad, ami azt hiszem, nem túl kedves tőled. Beszéltem a barátaimmal, és azt mondták, most már hallanom kellett volna felőled

– mondta ezt a férfi, aki átverte Moussette-et, nem ment el a randira, majd hazudott is apja rosszullétéről.

@masononthemic

The AUDACITY. ##datingstorytime ##fyp ##comedy ##dallas ##dallastiktok

♬ original sound - Mason (Maseyfaceradio)

Majd olyanokat is mond, hogy szerinte ő teljesen őszinte volt, a nő viszont nem az, amit nagyon sajnál, és ha 30 percen belül nem hívja vissza, akkor ez nem fog működni.

Aztán meggondolhatta magát, mert egy későbbi hangüzenetben már arra hivatkozva, hogy nem bántak jól vele az elmúlt években, bocsánatot kért, és azt is hozzátette, Moussette-tel más lesz, mint a korábbi kapcsolataiban.

Ezt követően megint felhúzta magát, és őrjöngött a férfi, hogy mi az, hogy nem lehet visszahívni, meg hogy hogyan mert róla beszélni a TikTokon.

Moussette aztán kapott még egy hangüzenetet, most nem a férfitől, de ebben az ügyben, hogy még furább legyen az egész. A üzenet küldője ugyanis nem volt más, mint a férfi anyja. Fia kérte meg, hogy hívja fel, hogy a nő adjon neki még egy lehetőséget.

Tudom, hogy nem kéne felhívjalak, nem az én dolgom, de van egy szokásom, hogy megpróbálom helyrehozni a dolgokat

– kezdte üzenetében, aztán azzal folytatta, hogy bár a fia „helytelenül” viselkedett, de egy „jó, kedves fiú”, aki megérdemel még egy esélyt.

Moussette nem adott még egy esélyt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik