Élet-Stílus

Interneten vette a spermát a büszke kismama

Getty Images
Getty Images
Az egygyermekes anya még egy utódot szeretett volna, de párja nincs, a termékenységi klinikák meg drágák.

A 33 éves Stephenie Taylor nagyon elkeseredett, mikor megtudta, mennyibe kerülnek a termékenységi klinikák, és már úgy volt vele, nem lehet második gyermeke. Egy ötéves fia már volt az előző kapcsolatából, de szerette volna, ha lenne egy kistestvére – írta a Daily Star.

Aztán felfedezett egy applikációt, a Just A Babyt, ahol rendelt magának spermát. Az alkalmazás állítólag úgy működik, mint a Tinder, hogy ha valaki felkelti az érdeklődést, azt jobbra kell húzni. Egy nap alatt megtalálta Taylor azt, akit keresett. Egy olyan családközpontú férfit, akinek nem volt komolyabb betegsége, és hasonlóak a vonásai, mint neki, és ezzel mint a nagyobbik gyermeknek, Frankie-nek.

Taylor az eBayen meg egy inszeminációs készletet vásárolt. A folyamatot, hogy hogyan tudja majd használni, a YouTube-on tanulta meg.

Az ideális férfit három hét beszélgetés után leszállította neki a kívánt spermát. Első próbálkozásra teherbe esett, és később megszületett Eden, egy „igazi online baba”, ahogy az anya nevezi.

A donor névtelen próbál maradni, de azt nyilatkozta Taylorról és az egészről:

Ő egy csodálatos ember és boldog lennék újra megtenni, ha még több gyereket szeretne a jövőben.

Hogy mennyire biztonságos egy ilyen applikáción keresztül csinálni ezt az egészet, arról nem szól a Daily Star cikke, pedig valószínűleg vannak biztonságosabb módok is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik