Élet-Stílus

Videó: emberi haj lógott ki a százéves sírból

Bizarr pillanatokat rögzítettek Kaliforniában.

Ijesztő látványban volt része egy kaliforniai férfinak egy sacramentói temetőben.

Joel Morrison a Szent József katolikus temetőben járt, amikor észrevette, hogy egy százéves sírból valami kilóg. A New York Post cikke szerint a 37 éves férfit sokkolta a látvány; nem akart hinni a szemének – ahogy alaposabban szemügyre vette a sírból kilógó valamit, arra jutott, hogy amit lát, az valószínűleg emberi haj lehet.

A bizarr pillanatokról videó készült, amit aztán Morrison lánytestvére, Kaitlynn Erbeznik fel is töltött a TikTokra. A posztnál a kommentelők a legkülönbözőbb teóriákkal álltak elő: volt, aki azt írta, ilyesmi – mármint hogy emberi maradványok „jönnek fel” a sírból – akár egy áradás után is előfordulhat.

Maga Morrison azt a magyarázatot látja a leglogikusabbnak, hogy a sírhely közelében levő fa gyökerei bekúsztak a beton alá, és ahogy növekedtek, kiemelték az emberi maradványokat. Ezek után pedig valamilyen állatok – például mókusok – megpróbáltak azokból fészket építeni

Másnap, amikor Joel Morrison visszatért helyszínre, már azt láthatta, hogy a hajat valaki visszatömködte a sírba. A férfi azt tervezi, hogy néhány hajszálat elvisz bevizsgáltatni, hogy meggyőződhessen, valóban emberi maradványról van-e szó.

@kaitlynnerbeznik

My brother found this disturbing bit of hair while on an adventure to a cemetery! #t#umbleweave #c#emetery #c#orpse #g#rave #g#ross #w#tf #o#mg

♬ original sound - Kaitlynn Erbeznik

Ajánlott videó

Olvasói sztorik