Élet-Stílus

Harry Styles-szal kérte diákjait, hogy maradjanak távol egymástól

A tanár az énekes nagy rajongója, semmiképp nem kart lemaradni a koncertjéről.

A koronavírus-járvány egyik nagy áldozata a zeneipar volt, se koncerteket, se fesztiválokat nem lehetett tartani, de szerencsére ennek nyártól nagyjából vége, csak pár extra szabályt kell betartani, mint hogy például nálunk csak védettségi kártyával lehet belépni.

Egy tanárnő Harry Styles nagyon nagy rajongója, a zenész pedig hamarosan koncertet ad, mit Vaughn semmiképp nem akar kihagyni. Texasban tanít, amely az Egyesült Államok egyik olyan állama a kevés közül, amely sem maszkviselést, sem távolságtartást nem ír elő az iskolákban.

Ms Vaughn azonban mindenképpen el akarja kerülni, hogy a koncertig megbetegedjen, ezért visszaszámlálást tartott a teremben, hogy ezzel hívja fel a gyerekek figyelmét az elővigyázatosságra. A kivetített visszaszámlálásoknál olyanokat írt, hogy a gyerekek figyeljenek az egymás közötti távolságra; vagy ha kicsit is betegnek érzik magukat, szóljanak. Más napokon pedig viccelődött, ő is látta a helyzet komikumát, például azt írta:

Ha csiklandós is vagy, kérlek, tartsd a távolságot.

A kommentelők szerint elég jó ötlet volt ez Vaughntól, bár van olyan is, aki azt tanácsolja, máskor inkább adjon mindenkinek egy ötöst, az hatásosabb lesz.

@yourtokencringeteacher

I’m not taking ANY RISKS pls comment ideas for 3 days I need help ##hslot ##harrystyles ##loveontour ##teacher ##highschoolteacher ##UltaBeautyatTarget ##fyp

♬ tbtrack - Maylene

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik