Élet-Stílus

Egy vagyont hagyott egy gazdag brit turista egy török londinerre

andresr / Getty Images
andresr / Getty Images
Vagyona legnagyobb részét kedvenc törökországi szállodájának londinerére hagyta egy vagyonos brit férfi. Taskin Dasdan elég pénzt örökölt ahhoz, hogy soha többé ne kelljen dolgoznia, mégsem akarja otthagyni a munkahelyét.

A brit Charles George Courtney gyakran ment nyaralni a Törökország nyugati részén fekvő Aydinba, és ha ott volt, mindig a Korur De Lux Hotel 401-es szobájában szállt meg. A férfi olyan sokszor fordult meg a szállodában, hogy a 401-esre már mindenki csak Charlie szobájaként hivatkozott.

Courtney a személyzet minden tagjával összebarátkozott, különösen Taskin Dasdan londinerrel került szoros kapcsolatba – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A vagyonos brit férfi nemrég meghalt, és a végrendeletében a vagyona legnagyobb részét Taskin Dasdanra hagyta, valamint kisebb összegeket a szálloda többi alkalmazottjára is. A nyilvánosságra került információkból nem derül ki, hogy Courtney hány éves volt, és hátrahagyott vagyonának pontos összege sem. Az ügyvédek annyit árultak el, hogy a pénz bőven elég arra, hogy a londiner akkor is kényelmesen ellehessen egész hátralévő életében, ha többé egy percet sem dolgozik.

A meghatott Dasdan, aki már 30 éve dolgozik a hotelben, azonban azt mondja, nem akarja otthagyni a munkahelyét. Imád a szállodában dolgozni és folyton új emberekkel megismerkedni a világ minden tájáról. A londiner hozzátette, Courtney-val is csak ugyanúgy bántak, ahogy másokkal is: náluk minden egyes vendég családtagnak számít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik