Élet-Stílus

Egy pohár víz miatt tudta meg, az a férfi, akit az apjának hitt, nem mindig az volt

Életében többször is előfordult, hogy azt hitte, az apjával van, pedig nem is.

Minden héten felfut valamilyen trend a TikTokon, most éppen arra a kérdésre válaszolnak rengetegen, hogy ki milyen családi titkot tudott meg csak mikor már idősebb lett. Egy amerikai nő válasza lett az egyik legmeglepőbb, olyannyira, hogy azt még a Mirror is szemlézte.

Brownsugabunnie30 a nagy titkot úgy tudta meg, hogy egy éjjel le kellett mennie egy pohár vízért, mert megszomjazott. Kicsit aggódott, mert nem szerették a szülei, ha az éjjel közepén felkelt az ágyból. Ment le, mikor meglátta, hogy kint az apja egy ismeretlen nővel veszekszik. Gondolta, ez jó, mert így oda-vissza surranhat anélkül, hogy kiabálnának vele. Már ment fel, ahol beleütközött az apjába.

Döbbenetemben és rémületemben nem tudom felfogni, hogy az apám, akit még mindig kint láttam vitatkozni, bent volt.

Azt hitte, álmodik, pedig ébren volt. Másnap próbálta elmesélni az anyjának, de ő ugyanazzal csitította le, biztosan csak álmodott.

Csak mikor meghalt az apja, derült ki, hogy van egy egypetéjű ikertestvére. Apja Freddy, testvére pedig Eddie. Az is kiderült, hogy életükben többször is cseréltek, sokszor előfordult, hogy a nagybátyja vigyázott rá, akire azt hitte, az apja.

Szóval a kérdés az, ki is halt meg? Senki sem találja azóta Eddie-t.

@brownsugabunnie30

#stitch with @lifebyodessa #MyTeacherWins #familytea #whosyourdaddy #mystery #fypシ

♬ original sound - BrownSugarBunee30

Ajánlott videó

Olvasói sztorik