Élet-Stílus koronavírus

Két évet kapott egy magát covidosnak hazudó, élelmiszereket leköhögő nő

Önmaga védelmében csak annyit tudott felhozni, hogy részeg volt.

Két év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy nőt Pennsylvaniában, mert tavaly márciusban a koronavírussal viccelődve komoly anyagi kárt okozott egy szupermarketben, nem mellesleg halálra rémítette az üzletben tartózkodó vásárlókat.

A Ladbible azt írja, a 37 éves Margaret Ann Cirko szűk másfél éve rontott be az üzletbe, majd azt kiabálta az ottlévő  tömegnek,

Koronavírusos vagyok, és most ti is megfertőződtök!

Ezt követően módszeresen összeköhögte a kihelyezett gyümölcsöket, zöldségeket, húsokat, de még a péksüteményeket is. Az áruház kénytelen volt megszabadulni az összes árutól, ami miatt 35 ezer dolláros, akkori árfolyamon 10,6 millió forintos káruk keletkezett. A nő akciója komoly pánikot keltett a vásárlók körében, hiszen mindez tavaly márciusban, a vírus világjárvánnyá terebélyesedése idején történt, amikor az átlagember szinte semmit nem tudott még a betegségről.

A nőt a biztonságiak kitessékelték a szupermarketből, a kiérkező rendőrök pedig koronavírustesztet végeztek rajta, ami viszont negatív lett.

A nőt először terrorizmussal akarta vádolni az ügyészség, végül azonban bombával való fenyegetssel vádolták meg, amit a nő is elismert. Tette mindezt annak ellenére, hogy védői azzal érveltek a bíróságon, hogy ebben az esetben elengedhetetlen, hogy valamilyen mechanikus szerkezet is legyen a vádlott birtokában, ami Cirkónál nyilvánvalóan nem volt. A bíró ennek ellenére helyben hagyta a vádakat, továbbá kötelezte a nőt, hogy fizessen 30 ezer dollárt a szupermarketnek kárpótlásul.

A nő a bírósági eljárás során azt mondta, mélységesen sajnálja a történteket, ha tehetné, visszacsinálná. Önmaga védelmében csak annyit tudott felhozni, hogy részeg volt a történtek idején.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik