Élet-Stílus

Aknát találtak a szőnyegpadló alatt felújítás közben

Egészen pontosan egy szennyvízaknát, szagos csövekkel.  

Egy brit pár egy csatornafedelet talált újonnan vásárolt házuk belső terének padlóján. A meghökkentő építészeti megoldást bemutató TikTok-videón pedig 8,5 millió megtekintést hozott össze egy hét alatt. Az oldalt Candy Rain Salon néven használó nő nemcsak ezt a kuriózumot, hanem új házuk felújítási munkálatait is rendszeresen megosztja a platformon – írja a Yahoo.

„Mit találtunk a szőnyeg alatt a házban, amit felújítunk?” – indít a videó egy költői kérdéssel, mielőtt a kamera megmutatná a választ. A csatornafedél felfedése után pedig az is látható, hogy szennyvíz elvezetésére szolgáló csövek rejlenek a padló alatt, melyek a szobából így közvetlenül is elérhetőek.

@candyrainsalon

##secret ##renovation ##oldhouse ##diy ##mystery ##gross ##renovationproject

♬ original sound - Candy Rain Salon

A képeken megjelenő szövegek alapján egyébként kis híja volt, hogy spórolásból mégsem szedték fel a régi szőnyeget, de szerencsére nem így lett, és még időben észrevették a csatornafedelet. Szóval nem fog indokolatlanul gyakran elhangzani a kérdés, hogy ki szellentett.

Az érdeklődőknek pedig álljon itt egy másik videó, ami megmutatja, milyen házat is újít fel a fiatal pár.

@candyrainsalon

##renovation ##renovationproject ##listed ##old ##diy ##building ##diyproject

♬ original sound - Tik Toker

TikTokon viszonylag gyakran kerülnek elő olyan költözéssel és felújítással járó rémtörténetek, amikor valami meghökkentő dolgot találnak egy ingatlan új tulajdonosai. Egy amerikai pár például nagyon megrémülhetett, amikor olyan fotót talált, amin egy fej nélküli ember áll egy játékautóban ülő gyerek mellett.

Fejetlen férfiról készült fotót talált egy pár az új házuk titkos szobáját rejtő falban
Egy amerikai nő a TikTok-oldalán mutatta be, milyen rémisztő dolgokra bukkantak a felújítás alatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik