Élet-Stílus

Tóth Gabi: Lehet, hogy ismét én leszek a bokszzsák

TV2
TV2
Úgy érzi, érettségi nélkül is lehet példamutató.

Az énekesnő arról ír új blogbejegyzésében, hogy karrierje során sokan próbálták megváltoztatni és annak idején sikerült is másoknak olyan dolgokat ráaggatni, amiben nem érezte jól magát, de ez mára megváltozott. Mostanra sokkal magabiztosabban képviseli önmagát.

Még mindig van, hogy elbizonytalanodom, de nem magamban, vagy a hitemben, hanem abban, hogy ezt megoszthatom-e az emberekkel. És mindig, amikor megingok, kapok egy jelet, ami megerősít abban, hogy igenis meg kell osztanom, mert lehet, hogy ismét én leszek a bokszzsák, de ha csak egy embernek is segítek vele, már megérte.

Kapcsolódó

Tóth Gabi egyre gyakrabban beszél a hitéről és úgy látja, ez az ő útja, ez segített abban, hogy önazonos legyen.

Amikor megállít egy házaspár az utcán és azt mondják, hogy büszkék rám, hogy ezt az utat járom, majd egy pár perccel később egy kismama, és ugyanezt mondja, akkor végre el merem hinni, hogy én is büszke lehetek magamra. Igen, vannak tetoválásaim, de ettől nem vagyok rossz ember. És igen, nincs érettségi bizonyítványom, de remélem, hogy a Jóisten látja, hogy a szívem tiszta és igyekszem úgy élni az életem, hogy az példa lehessen azoknak az embereknek, akik szintén keresik az útjukat. Rengeteget olvasok, képzem, fejlesztem magam, hiszek az élethosszig tartó tanulásban, még akkor is, ha nincs róla papírom.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik