Élet-Stílus

Hatalmas darázsfészket szedtek le egy ház ablakából – Videó

Későn vette észre egy család, hogy darazsak építettek fészket a házuk egyik ablakába. Próbálták békésen megoldani a helyzetet, de nem volt választásuk.

Milliók néznek elborzadva egy videót egy óriási darázsfészek eltávolításáról. A felvételt a BuzzFeed News is megosztotta a Facebookon.

Az eredeti videót a házban élő anya készítette, aki nem árulta el a nevét, és azt sem, hogy hol él a családjával. Az mondja, a darázsfészek azért nőhetett ekkorára, mert sokáig nem vették észre. A darazsak egy második emeleti ablakot választottak, amit kívülről alig lehet látni, csak az veszi észre, aki egyenesen odanéz. Ő egy éjszaka, bentről figyelt fel a fészekre, de először azt hitte, csak egy különös árnyék.

Miután észrevették a fészket, a férjével megbeszélték, hogy ők nem próbálkoznak meg a leszedésével, mert az túl veszélyes lenne. Utánaolvastak a darazsaknak, és azt találták, hogy azok telente melegebb helyekre költöznek, ezért úgy döntöttek, megvárják a hidegebb időt, és majd leszedik a fészket, ha üres lesz.

Csakhogy egy napon a kisfiukat kétszer is megcsípték a darazsak, a gyerek arca nagyon bedagadt, ezért a szülők úgy döntöttek, a rovaroknak azonnal menniük kell. Profi szakemberhez fordultak, és kérték, hogy ha lehet, az állatok megölése nélkül oldja meg a helyzetet, de ez nem volt opció.

A család az autóban ülve nézte végig a fészek leszedését, ekkor készítette a nő a videót. Csak a 24 óra után eltűnő Instagram-sztoriban osztotta meg a felvételt, hogy a nagyjából 60 ismerőse láthassa, de valaki lementette a vidót, és megosztotta a TikTokon, ahol több mint tizenhárommilliószor nézték meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik