Élet-Stílus

Videóra vette az aligátort, ami be akarta cserkészni őket horgászás közben

Bár a floridai társaság szerencsésen megúszta a dolgot, a felvétel még így is hátborzongató látványt nyújt.

A LADBible számolt be arról a sokkoló pillanatokat megörökítő videóról, amiben az látszik, ahogy egy nő meglát egy hatalmas aligátort, ami nyugodtan bámulja őt pár méterről. Az ijesztő klip itt tekinthető meg:

@capecoral.jade

Florida Everglades never fails to amuse and terrify 😳 ##waitforit ##floridaeverglades ##alligator ##fleverglades ##everglades ##florida ##floridaman

♬ original sound - CapeCoral.Jade

A TikTokot CapeCoral.Jade néven használó nő 22,8 millió megtekintésnél járó bejegyzése a floridai Evergladesben készült. A felvétel úgy indul, hogy Jade az egyik barátját filmezi, aki egy horgászbottal áll a víz mellett, és úgy tűnik, hogy egy aligátort próbál megtalálni, amit korábban láttak.

Közben Jade hangja hallható, amint azt kérdezi: „Hová tűnt?”, miközben ráközelít a vízre. Majd tréfásan így folytatja a nő:

Azt mondta, hogy «műanyag».

Ezután azonban elborzad, amikor rájön, hogy csak pár méterre van tőle a víz alatt rejtőzködő állat.

Ezen a ponton Jade érthető módon felsikolt, de az obszcén felkiáltását inkább nem idéznénk. A csoport egy másik tagja hozzá is teszi:

„Ezért nem szabad soha úgy leülni, hogy a lábad a vízben van.”

Jade azzal folytatja, hogy majdnem becsinált, annyira megijedt, miközben lassan hátrálni kezd a partról.

A TikTok-felhasználók pedig le vannak döbbenve a videótól. Az egyik egyenesen arról kommentelt, hogy – mintha ő is ott lett volna a helyszínen – elkezdte kiabálni: „ott van“ – mármint az aligátor a vízben.

Egy másik azt írta:

Az az aligátor fél másodperc alatt ugorhatott és megharaphatott volna. Nagyon szerencsések vagytok.

Míg egy harmadik személy azt tanácsolta: „Feltételezzétek, hogy Floridában minden vízben lehet alligátor. Vigyázzatok magatokra!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik